Θετικοί στον κορονοϊό εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ανάστατοι οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα, μετά το θετικά κρούσματα που εμφανίστηκαν.

Η αρχή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με εργαζομένη συμβασιούχο που καθαρίζει τους χώρους στην υπηρεσία καθαριότητας που βρεθηκε θετικη στον ιό. Ενώ θετικός εμφανίστηκε και ένας υπάλληλος στην υπηρεσία πρασίνου. καθώς και στο συνεργείο επισκευής των οχημάτων.

Αμέσως, σύμφωνα με πληροφορίες, ενεργοποιήθηκε ο γιατρός εργασίας και 32 εργαζόμενοι έκαναν rapid tests το περασμένο Σάββατο.

Θετικός βρέθηκε στον κορονοϊό εργαζόμενος στο συνεργείο επισκευής των οχημάτων.
Το τμήμα που εργαζόταν ο υπάλληλος στο πράσινο δεν έκλεισε, ενώ απολυμάνθηκε ο χώρος καθώς και στην υπηρεσία καθαριότητας. Το συνεργείο επισκευής των οχημάτων που ένας εκ των εργαζομένων είναι θετικός στον ιό δεν έκλεισε.

Σήμερα Τρίτη14 Απριλίου στο συνεργείο επισκευής κλήθηκαν από την υπηρεσία και εργάζονται δυο εργαζόμενοι, οι υπόλοιποι επτά εργαζόμενοι στο τμήμα έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι ανησυχούν και θέτουν ερωτήματα και εκφράζουν τους φόβους τους, εάν εφαρμόζεται το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ στο σύνολο του, στο Δήμο Βύρωνα ή έχούμε επιλεκτική εφαρμογή, εκθέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των εργαζομένων και των οικογενειών τους;

Η δημοτική αρχή και ο γιατρός εργασίας έχουν την υποχρέωση να εφαρμόζουν όλα όσα προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα και όχι κάποια από αυτά.

Την Τρίτη το πρωί έγιναν παρεμβάσεις από το σωματείο στη δημοτική αρχή προκειμένου να εφαρμοστεί ότι προβλέπεται για την προστασία των εργαζομένων.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.