Μήπως έχουμε εργατική εξουσία στο Δήμο Βύρωνα και δεν το έχουμε καταλάβει;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ένα χρόνο πανδημίας και το σωματείο των εργαζομένων με ανακοινώσεις του έχει επανειλημμένα αναφερθεί στις ευθύνες της δημοτικής αρχής για τα πλημμελή μέτρα προστασίας από τον ιό.

Σήμερα διαβάζουμε νέα ανακοίνωση – καταγγελία ότι δεν εφαρμόζεται ούτε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, ενώ υπάρχουν κρούσματα στην καθαριότητα, το πράσινο.

Εργαζόμενοι μας καταγγέλλουν ότι, ενώ ο γιατρός  εργασίας είχε δώσει εντολή να μπουν σε καραντίνα εργαζόμενοι στο συνεργείο επισκευής των οχημάτων, κάποιοι εργαζόμενοι με εντολή του προϊσταμένου – πρώην συνδικαλιστή και πρώην μέλος του σωματείου και σήμερα τοποθετημένος από  τον Δήμαρχο, σε θέση προϊσταμένου – υποχρεώθηκαν να πάνε στη εργασία τους.

 Επίσης δεν εφαρμόζεται η εκ περιτροπής εργασία, γιατί έτσι θέλει ο προϊστάμενος, αυτός ξέρει. Ποιος γιατρός εργασίας; Ποιος ΕΟΔΥ και παραμύθια; Αυτός και μόνο αυτός γνωρίζει! Όμως αν συνεχιστούν τα κρούσματα να σαρώνουν δεν θα αργήσει η ώρα, που όλοι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, θα μπουν σε καραντίνα. Και τότε, δεν θα τους σώζει κανένας προϊστάμενος, γιατί θα είναι πια πολύ αργά.

Τελικά ποιος διοικεί αυτόν το δήμο; Όπως φαίνεται ούτε ο Δήμαρχος ούτε ο αντιδήμαρχος. Μάλλον ο προϊστάμενος, που είναι πάνω από αυτούς και κάνει ότι θέλει, προς όφελος των εργαζομένων, που δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν το καλό τους!

Και η απορία μου παραμένει. Μήπως έχουμε εργατική εξουσία στο Δήμο Βύρωνα και δεν το  έχουμε καταλάβει;

Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σωματείου, σχετικά με όσα συμβαίνουν στην καθαρι’οτητα και το πράσινο.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΒΥΡΩΝΑΣ 20/04/21

Με την πανδημία να βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, με τον ιό να σαρώνει στους χώρους εργασίας και το δημόσιο σύστημα Υγείας να έχει φτάσει στα όρια του, καλούμε τη δημοτική αρχή να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων στο Δήμο μας.

Η εμφάνιση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στο Δήμο του Βύρωνα, αναδεικνύει την επιτακτική ανάγκη να εξασφαλιστούν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται, για να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων.

Η Δημοτική Αρχή δεν δείχνει την ίδια υπεύθυνη στάση όσον αφορά τη διαχείριση και αντιμετώπιση των κρουσμάτων, την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των μέτρων που πρέπει να εφαρμοστούν σε κάθε χώρο δουλειάς με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία γίνονται “ακορντεόν” και ερμηνεύονται κατά το δοκούν εκθέτοντας τους εργαζόμενους σε κίνδυνο και οδηγώντας τους σε απόγνωση.

Η διοίκηση του Δήμου δεν έχει καταφέρει να φέρει σε πέρας ένα αξιόπιστο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας, ούτε φαίνεται να είναι σε θέση να ελέγξει όσα θα πρεπε να τηρηθούν και να εφαρμοστούν σε περίπτωση κρούσματος κορονοϊού.

Απόδειξη είναι το αλαλούμ που επικράτησε στον τρόπο αντιμετώπισης δύο κρουσμάτων κορονοϊού σε συναδέλφους στο συνεργείο της καθαριότητας και σε ένα κρούσμα στην υπηρεσία πρασίνου, αφού δεν υπήρχε σαφής οδηγία για το εάν έπρεπε να συνεχίσουν να εργάζονται οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ή να τεθούν σε καραντίνα και για πόσο χρονικό διάστημα.

Έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, για να συζητήσει η Δημοτική Αρχή το αίτημα, που έβαζε από την πρώτη στιγμή το Σωματείο για την εκ περιτροπής εργασία, στο συνεργείο και στο χώρο των γραφείων της καθαριότητας, που τελικά αποδέχτηκε μόνο για τα γραφεία.

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να απαντήσει στα ερωτήματα των συναδέλφων, στο κατά πόσο τηρήθηκαν, οι οδηγίες που έδωσε ο γιατρός εργασίας για την τήρηση των πρωτοκόλλων.

Την ώρα που υπάρχει ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων σε πολλούς δήμους της Αττικής αλλά και στο Δήμο Βύρωνα, η κυβέρνηση αξιοποιεί την πανδημία ως μεγάλη ευκαιρία για να περάσει το επόμενο διάστημα και νέα μέτρα, τις “ανατροπές του αιώνα”, με χτύπημα στα εργασιακά δικαιώματα, με την ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης, με νέο συνδικαλιστικό νόμο, που στόχο έχει να επιβληθεί “σιγή νεκροταφείου” στους εργαζόμενους, στο λαό.

Η κυβέρνηση έχει την κύρια ευθύνη για την διαχείριση της πανδημίας που μας έφερε στο σημείο να μετράμε χιλιάδες νεκρούς, δεκάδες νοσούντες εκτός ΜΕΘ αφήνοντας στο απυρόβλητο τους μεγάλους κλινικάρχες.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση της Υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, του λαού, την ικανοποίηση και διεύρυνση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών και δικαιωμάτων μας.

Απαιτούμε:

  • Να πραγματοποιούνται σε όλους τους εργαζόμενους αξιόπιστα τεστ με ευθύνη του Δήμου και της Κυβέρνησης από εξειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό
  • Συχνές απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα αυτοκίνητα καθώς και στα μηχανήματα.
  • Παρουσία γιατρού εργασίας και τεχνικού ασφαλείας σε μόνιμη βάση στους εργασιακούς χώρους.
  • Στελέχωση των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών, που θα επιτηρούν την εφαρμογή, από τους δήμους, των μέτρων υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.
  • Να δημιουργηθούν αποδυτήρια και φοριαμοί στον χώρο της καθαριότητας
  • Τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας σ’ όλες τις διευθύνσεις του Δήμου
  • Έγκαιρη και διαρκής παροχή των Μ.Α.Π.
  • Προσλήψεις προσωπικού με μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας

ΤΟ Δ .Σ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.