Αριστερή Παρέμβαση: Μετά τη συζήτηση στο Ταπητουργείο, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μετά από κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Βύρωνα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση την Κυριακή 26/4 στις 6 μμ στην πλ. Ταπητουργείου Βύρωνα. Στη συγκέντρωση συμμετείχε πλήθος κόσμου, ενώ απουσίαζε η δημοτική αρχή. Πήραν το λόγο κάτοικοι, εκπρόσωποι φορέων και δημοτικών παρατάξεων της περιοχής, με αναφορές στους προηγούμενους αγώνες για τους δημόσιους χώρους του Βύρωνα, δηλώνοντας όλοι αγωνιστικές διαθέσεις για να υπερασπίσουν το χώρο από την παραχώρηση του σε ιδιώτες.

Από την πλευρά της Αριστερής Παρέμβασης τονίστηκαν τα θέματα που θίγουμε στην ανακοίνωσή μας, η ανάγκη να υπάρξουν αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να κατοχυρωθεί ότι όλη η έκταση αποτελεί δημόσιο χώρο δασικού χαρακτήρα και να μην περιοριστεί ο αγώνας για να μείνουν στο δήμο μόνο τα θέατρα και τα γήπεδα, ούτε να αρκεστούμε στην αναμονή αμφίβολης έκβασης δικαστικών προσφυγών και στον εφησυχασμό για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής. Τονίστηκαν οι διαχρονικές ευθύνες των δημοτικών αρχών, αλλά και της τωρινής που δεν έχει ενημερώσει έγκαιρα το δημοτικό συμβούλιο για τις εμπλοκές και την απόφαση, ούτε δέχτηκε να καλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο όπως ζήτησαν δημοτικές παρατάξεις, ανάμεσά τους και η Αριστερή Παρέμβαση.

Προτείναμε επίσης, να υπάρξει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο την Κυριακή 9/5 και σχετικά με την πρόταση που έγινε από την Ένωση Γονέων στην έναρξη για να υπάρξει ένα συντονιστικό φορέων για να οργανώσει τη συνέχεια των δράσεων, προτείναμε να είναι ανοικτό για τη συμμετοχή και των κατοίκων, καθώς και ο αγώνας μας να συντονιστεί και με κατοίκους του δήμου Δάφνης-Υμηττού και γενικότερα, αφού ο χώρος είναι δίπλα στα σύνορα και χρησιμοποιείται και από αυτούς.

Μετά το πέρας των ομιλιών οι  διοργανωτές διάβασαν ένα κείμενο για συγκέντρωση υπογραφών, ανακοίνωσαν συγκέντρωση στο χώρο του Θεάτρων Βράχων για το Σάββατο 8/5 και δημιουργία ενός συντονιστικού με εκπροσώπους φορέων. Υπήρξε παρέμβαση και από άλλους ομιλητές και ζητήθηκε το Συντονιστικό να είναι ανοικτό σε κατοίκους και να συνεδριάζει δημόσια, ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει και να συμβάλλει όποιος κάτοικος θέλει.  Οι διοργανωτές όμως δεν έκαναν δεκτή την πρόταση. Μετά τη λήξη της συγκέντρωσης από την πλευρά μας δηλώσαμε συμμετοχή, αλλά μας ανέφεραν ότι δεν θέλουν στο συντονιστικό να συμμετέχουν ούτε κάτοικοι, ούτε εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, παρά μόνο εκπρόσωποι φορέων.

Η μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση έδειξε ότι ο λαός του Βύρωνα έχει διάθεση να περιφρουρήσει το δημόσιο χαρακτήρα του χώρου και θα αγωνιστεί για αυτό. 

Η Αριστερή Παρέμβαση θα συμβάλλει η συγκέντρωση το Σάββατο 8/5 να είναι μια μαχητική μαζική συγκέντρωση, να δώσει ένα σαφές μήνυμα ότι δεν θα δεχτούμε τετελεσμένα και όλη η περιοχή του λόφου Κοπανά να μείνει δημόσια και αδόμητη με δασικό χαρακτήρα, για να υπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων για πολιτισμό, αθλητισμό, αναψυχή, περιπάτους. 

Επιμένουμε ότι ο αγώνας αυτός χρειάζεται να δοθεί από όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για να περιφρουρήσουν το χώρο από τα αρπακτικά και τη δόμηση με κοινές δράσεις χωρίς αποκλεισμούς. Να γίνει υπόθεση όλου του λαού του Βύρωνα με συγκρότηση επιτροπής-πρωτοβουλίας αγώνα ανοικτής στους κατοίκους, ώστε οι κάτοικοι που αντιτίθενται στην απόφαση του Εφετείου για ιδιωτικοποίηση, σε συνεννόηση με το συντονιστικό των φορέων, αλλά και όσες παρατάξεις είναι ενάντια στην απόφαση να οργανώσουν από κοινού δράσεις και τη συνέχεια των αγώνων και όχι να μείνουμε απλώς σε αποσπασματικές προσωπικές, παραταξιακές ή δημαρχιακές ενέργειες και πρωτοβουλίες. Η εμπειρία των αγώνων ενάντια στη λεηλασία του  Υμηττού που έχει αποτρέψει καταστροφικές παρεμβάσεις είναι πολύτιμη.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.