Τα οφέλη του αθλητισμού για τα Παιδιά (1ο μέρος)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Ξενοφώντα Χολέβα

Πλησιάζει η στιγμή όπου οι Αθλητικοί χώροι του Βύρωνα θα γεμίσουν ξανά με τα Παιδιά μας, αυτή η εικόνα ειλικρινά μας έχει λείψει σε όλους! Όλοι εμείς που υπηρετούμε τον Αθλητισμό του Βύρωνα θα είμαστε εκεί πιστοί σε ένα ραντεβού που αξίζει όσο τίποτα!

Στόχος του άρθρου είναι να θυμίσουμε τα πολλά και σημαντικά οφέλη που αποκομίζουν τα Παιδιά ηλικίας 5-10 ετών από τον αναπτυξιακό Αθλητισμό (τμήματα Ακαδημιών).

Διαβάστε σε αυτό το τεύχος το πρώτο μέρος του αφιερώματος.

Τα αθλήματα που μπορούμε να επιλέξουμε στον Βύρωνα

Τμήματα Αναπτυξιακού Αθλητισμού στον Βύρωνα διατηρούν σχεδόν όλοι οι Αθλητικοί Σύλλογοι του Βύρωνα για όλα τα αθλήματα που έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν οι Μικροί μας Φίλοι και είναι πολλά. Το κάθε Παιδί  μπορεί να βρει ποιο άθλημα του ταιριάζει, μέσα από τις επιλογές των αθλημάτων και στον Βύρωνα έχουμε τη χαρά να έχουμε πολλά ομαδικά και ατομικά αθλήματα για να επιλέξουμε. Αναφέρουμε απλά τα αθλήματα που έχουμε στην περιοχή μας και θα αφιερώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενα άρθρα: Ποδόσφαιρο, κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, πινγκ πονγκ, taekwondo, στίβος, πάλη, τζούντο, ενόργανη γυμναστική, τοξοβολία, τένις, σκοποβολή, πυγμαχία, ξιφασκία, ποδόσφαιρο σάλας. Κάποια αθλήματα έχουν έναρξη για τα Παιδιά από μικρότερη ηλικία, όπως είναι η κολύμβηση και η γυμναστική.

Οι πρώτες δραστηριότητες εκτός σπιτιού…

Η περίοδος αυτή περιλαμβάνει τα πρώτα βήματα ανεξαρτησίας του Παιδιού, σαν εικόνα χαρακτηριστική ας θυμηθούμε την πρώτη μέρα στο σχολείο. Δεν ξεχνιέται αυτή η ματιά του «φοβισμένου» Παιδιού, που ενώ είναι για πρώτη φορά στη γραμμή με τα άλλα Παιδιά, γυρίζει προς τα πίσω και κοιτάει τη Μαμά και τον Μπαμπά, το ταξίδι της «ωρίμανσης» και της «ανεξαρτητοποίησης» μόλις ξεκίνησε! 

Αργά, διερευνητικά και αρκετά  φοβισμένα αναγνωρίζει, δειλά δειλά  τι υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο εκτός σπιτιού. Το ταξίδι αυτό θα γίνει εντονότερο και πιο συναρπαστικό την μετέπειτα περίοδο που την προσδιορίζουμε σαν προ εφηβεία και εφηβεία!

 Στην εφηβεία θα χρησιμοποιήσει σαν εξοπλισμό για τη συνέχεια του ταξιδιού, όλες τις παραστάσεις και τις εμπειρίες που «κέρδισε» τα προηγούμενα χρόνια. Άρα όλες αυτές οι κατακτήσεις του είναι πολύτιμες, για την διαδρομή του προς την ενηλικίωση.

Η περιήγηση που ξεκινά για τα Παιδιά 5-10 ετών θα περιλαμβάνει την αναγνώριση της κοινωνικότητας, της φιλίας, τα πρώτα ενδιαφέροντα εκτός προστατευμένου οικογενειακού περιβάλλοντος, τις πρώτες ομαδικές δραστηριότητες. Ουσιαστικά αυτή την πολύ σημαντική χρονική περίοδο της ζωής τους, καλωσορίζουμε αυτά τα αγαπημένα πλάσματα στην κοινωνία, το σχολείο, τις αθλητικές δραστηριότητες. Οι πρώτες συναντήσεις και συναναστροφές που θα γίνουν με τους συνομήλικους και είναι το πρώτο επίπεδο των κοινωνικών επαφών τους εκτός σπιτιού.

Καλώς ήρθες στο συναρπαστικό ταξίδι του Αθλητισμού!

Οι πρώτες στιγμές στο γήπεδο για ένα Παιδί, είναι γεμάτες ενθουσιασμό αλλά και άγχος, οι Προπονητές των Ακαδημιών έχουν πάντα τον κατάλληλο τρόπο για την αρχή!

Ομαδικά ή ατομικά αθλήματα που θα παρακολουθήσει το Παιδί θα του δώσουν την πρώτη αίσθηση του «τι μπορώ» και φυσικά θα προσεγγίσει για πρώτη φορά, τις αναμενόμενες πρώτες απογοητεύσεις του «δεν μπορώ»…!

Ο πυλώνας της Αυτοπεποίθησης

Σύντομα με τις προσπάθειες και την καθοδήγηση των προπονητών στις προπονήσεις, θα «κατακτήσει» μέρα με την ημέρα τα θετικά συναισθήματα και θα συναντηθεί με την επιτυχία, τη νίκη, την επιβράβευση. Εκεί θα στηρίξουμε τον κεντρικό πυλώνα της  αυτοπεποίθησης του, ένα από τα πολυτιμότερα στοιχεία της αυριανής σταδιοδρομίας του!

Μέσα στο γήπεδο θα συναντήσει και τις πρώτες στιγμές του άγχους όπως προείπαμε, γιατί καλείται να αντιμετωπίσει τις πρώτες του αθλητικές προκλήσεις, οι οποίες με επαναλαμβανόμενες μεθοδικές  προσπάθειες θα κερδηθούν. Η συνεχής κατάλληλη υποστήριξη και η συχνή επιβράβευση θα πετύχει την συστηματική βελτίωση και ανάπτυξη του Παιδιού, με κύριο όφελος να αρχίσει να πιστεύει στις ικανότητες του.

Στα Παιδιά που συμμετέχουν στον Αθλητισμό από μικρή ηλικία, έχει παρατηρηθεί ότι μπορούμε να «χτίζουμε» πιο νωρίς την αυτοπεποίθηση τους γιατί γνωρίζουν ότι μπορούν να πετύχουν, αλλά ακόμα και αν αποτύχουν γνωρίζουν ότι μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν! 

Όταν αυτό γίνεται συχνά περνάει πιο εύκολα και στο σχολείο και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του! Το Παιδί πιστεύει στον εαυτό του και ξεκινάει κάθε νέα πρόκληση πιο εύκολα, έχει πλέον ισχυρό το στοιχείο της προσπάθειας, έχει μειωμένο το φόβο της αποτυχίας, που σε πολλές περιπτώσεις βλέπουμε ότι δυσκολεύει τα Παιδιά να ξεκινήσουν νέες δραστηριότητες ή να συμμετάσχουν σε καινούργιες παρέες με νέα μέλη.

Ο Ξενοφώντας Χολέβας είναι γεννημένος στο Βύρωνα όπου και διαμένει με την Οικογένεια του , ασχολείται με τον Αθλητισμό του Βύρωνα πολλές δεκαετίες και τα τελευταία είκοσι χρόνια με τα τμήματα ακαδημιών, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας το μότο: «Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος» . Όλα αυτά τα χρόνια έχει οργανώσει πολλές αθλητικές, φιλανθρωπικές, και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις για Παιδιά, Γονείς, Προπονητές και αθλητικά Στελέχη Ακαδημιών.

Διαβάστε στο επόμενο τεύχος τη συνέχεια του άρθρου

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.