Ειρήνη: Μια καθημερινή ανάγκη!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Δηµήτρη Μεσογείου

Όσο απομακρυνόμαστε, εδώ στην Ευρώπη, απ’ τη φρίκη του Β’ παγκόσμιου πόλεμου και οι αυτόπτες μάρτυρές του διαβαίνουν ένας-ένας τον Αχέροντα, τόσο αδυνατίζει η συνειδητοποίηση της πρωταρχικής συνθήκης ύπαρξης της ανθρώπινης κοινωνίας και των προσπαθειών για την καλυτέρευσή της – της ειρήνης!

Παρ’ όλο που:

  • ζήσαμε το 1999 τους βομβαρδισμούς του Ν.Α.Τ.Ο. (στο οποίο συμμετέχει η Ελλάδα) επί 80 ημέρες στη Σερβία,
  • ακούμε και βλέπουμε πολέμους και ένοπλες συρράξεις σε πολλά σημεία του πλανήτη,
  • στη «γειτονιά» μας έχουμε πολέμους – Συρία, Λιβύη – και ζούμε τα αποτελέσματά τους στην ίδια μας τη χώρα,
  • στις σχέσεις μας με την Τουρκία πολλοί μιλάνε και για πιθανότητα πολεμικής σύρραξης,

το αίτημα για ειρήνη παντού, σ’ όλο τον πλανήτη, ακόμα και στο διάστημα, δεν αποτελεί πρωταρχικό ζητούμενο, όλων ανεξαιρέτως, των ανθρώπων!

Ακόμα και σήμερα που μυρίζει έντονα μπαρούτι στις βόρειες γειτονιές μας, στη Μαύρη Θάλασσα, στην Ουκρανία, στη Ρωσία, στον Καύκασο. Σήμερα που η ένταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας οξύνεται και οδηγείται, με την πολιτική των Η.Π.Α. και της Ε.Ε., προς μία πολεμική σύγκρουση, ενώ πολλοί αναλυτές μιλούν για τα πρόθυρα ενός νέου παγκόσμιου πόλεμου.

Ας δούμε όμως πρώτα τη μεγάλη εικόνα (δείτε σχετικά άρθρα μας σε προηγούμενα τεύχη Δ&Π):

>>> Βρισκόμαστε στην δίνη μιας συνεχώς οξυνόμενης σφοδρής και αδυσώπητης μάχης των μεγάλων οικονομικών και τεχνολογικών πολυεθνικών κολοσσών.

>>> Για την προώθηση των συμφερόντων τους, οι μεγάλοι πολυεθνικοί κολοσσοί, χρησιμοποιούν χώρες και κυβερνήσεις με αναθέσεις συγκεκριμένων ρόλων και στόχων και μετέρχονται όλους τους τρόπους και όλες τις μεθόδους, έως και τους πολέμους.

>>> Επιχειρείται αναθεώρηση γεωγραφικών συνόρων, εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, ζωνών πολιτικής και οικονομικής επιρροής, με βάση όχι πλέον τα συμφέροντα κάποιων ισχυρών κρατών, αλλά τα συμφέροντα των μεγάλων πολυεθνικών κολοσσών, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει ένα νέο μοίρασμα του κόσμου.

>>> Η σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των ισχυρών παικτών (Η.Π.Α., Ρωσία, Ε.Ε.) της γεωπολιτικής σκακιέρας της περιοχής μας παίρνει καινούργιες, οξύτερες διαστάσεις και τα πιόνια (Ελλάδα, Τουρκία, Ουκρανία)  ‘‘σπρώχνονται’’ ως αναλώσιμα σε μάχες μέχρι θανάτου.

Και τώρα ας δούμε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην συγκεκριμένη περιοχή και πως εξελίσσεται σήμερα:

>>> Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, οι Η.Π.Α. και η Ε.Ε. θέτουν υπό την επιρροή τους την Ουκρανία, στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας.

>>> Με την by the book «πορτοκαλί επανάσταση» διαμορφώνονται φιλοαμερικανικές κυβερνήσεις και αξιοποιούνται οι «ναζιστικές παραδόσεις» της δυτικής Ουκρανίας.

>>> Το 2014 με την πραξικοπιματική κατάληψη της εξουσίας από τους απογόνους των «ναζιστικών παραδόσεων» της δυτικής Ουκρανίας, η Κριμαία μετά από τοπικό δημοψήφισμα  ενσωματώνεται στην Ρωσική Ομοσπονδία και οι περιοχές του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ (ανατολική Ουκρανία) αυτονομούνται και μέχρι σήμερα βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με την Ουκρανία.

>>> Παρά τις προσπάθειες και με την συμμετοχή Γερμανίας – Γαλλίας για κατάπαυση των εχθροπραξιών και πολιτική διευθέτηση του προβλήματος, η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα οξυμένη και η πολεμικές συγκρούσεις εντείνονται.

>>> Οι Η.Π.Α. και η Ε.Ε. έχουν επιβάλλει οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία, κυρίως για την ενσωμάτωση της Κριμαίας.

>>> Οι Η.Π.Α., η Ε.Ε. και το Ν.Α.Τ.Ο. εκφράζουν πολιτικά, διπλωματικά και στρατιωτικά την πλήρη υποστήριξή τους στην Ουκρανία στην διαμάχη της με τη Ρωσία.

>>> Ο Τζο Μπάιντεν στις 16/3/2021 δηλώνει ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι «ένας φονιάς» και προειδοποιεί πως  «θα υποστεί τις συνέπειες» και  «θα πληρώσει ένα τίμημα».

>>> Στις 24/3/2021 ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπογράφει διάταγμα με το οποίο τίθεται σε εφαρμογή «… η απόφαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας της 11ης Μαρτίου 2021 «Σχετικά με τη στρατηγική ανακατάληψης και επανένταξης του προσωρινά κατεχόμενου εδάφους της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας και της πόλης της Σεβαστούπολης».

>>> Ουσιαστικά αυτό το διάταγμα σημαίνει κήρυξη πολέμου κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας και σ΄αυτόν τον πόλεμο έρχονται να συνδράμουν και να υποστηρίξουν την Ουκρανία οι Η.Π.Α., η Ε.Ε. και το Ν.Α.Τ.Ο. Και Ν.Α.Τ.Ο. σημαίνει και Ελλάδα!

>>> Όλοι οι μηχανισμοί έχουν «πάρει φωτιά». Ασκήσεις στην Μαύρη Θάλασσα με συμμετοχή και ελληνικών πλοίων, αμερικάνικα πολεμικά αεροπλάνα ξεφορτώνουν σε ουκρανικά αεροδρόμια, η Αλεξανδρούπολη σε «οργασμό» προετοιμασίας, μετά την αναβάθμισή της και την υποβάθμιση του Ιντσιρλίκ, οι νεόκοποι κολαούζοι της  Ε.Ε (Β. Μακεδονία κ.λ.π.) συντάσσονται στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, δυτικοί διπλωμάτες στηρίζουν την Ουκρανία. (Την ίδια στιγμή οι Ουκρανοί πολίτες βυθίζονται στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.)

>>> Η Ρωσία δεν απαγγέλει Πούσκιν, αλλά προφανώς παρακολουθεί και προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο. Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει!

Έτσι έχει η κατάσταση, αλλά εμείς εδώ μαθαίνουμε μόνον για τη «ρωσική επιθετικότητα» που αυξάνει την ένταση στην περιοχή.  Θα είχαν κάνει ποτέ καμία από αυτές τις κινήσεις οι Ρώσοι αν οι πολεμοκάπηλοι του Μπάιντεν δεν είχαν δώσει στον Ζελένσκι το πράσινο φως για να υπογράψει το διάταγμα της 24/3/2021;

Λίγο θέλει για να πάρει φωτιά το φυτίλι;;;;;;;;;

Κι εδώ βρίσκεται η ευθύνη της καθεμιάς και του καθένα μας να μπήξουμε φωνή υπεράσπισης και προστασίας της  ειρήνης!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.