Άνοιξη: Φροντίδα για το πρόσωπο και το σώμα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

της Δήμητρας Γκεβέζου, Συμβούλου Aισθητικής της Medica 120

τηλ. επικοινωνίας: 6997091883

Οι εποχές αλλάζουν, οι ανάγκες αλλάζουν, ο χρόνος κυλά και δεν γυρίζει πίσω. Φτάσαμε λοιπόν στην άνοιξη, ζέστανε ο καιρός και μεγάλωσε και η μέρα. Ο χρόνος που περνάμε έξω από το σπίτι είναι περισσότερος και ο ήλιος δυνατότερος.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τις μάσκες που φοράμε για την προστασία μας, άλλαξε και η ανάγκη του δέρματός μας. Εκθέτουμε στον ήλιο το μέτωπο και τα μάτια μας ενώ η μάσκα προστατεύει την μύτη και το στόμα μας. Έτσι λοιπόν δημιουργούνται διάφορα προβλήματα. 

1ο: μαυρίζει περισσότερο το μέρος του προσώπου μας που εκτίθεται στον ήλιο.

2ο: έχει παρατηρηθεί αύξηση της ευαισθησίας λόγω της τριβής στην περιοχή του προσώπου και, σε ορισμένες περιπτώσεις, επιδείνωση των συνθηκών ακμής ως αποτέλεσμα της συνεχούς απόφραξης του δέρματος.

3ο: όσες από εμάς χρησιμοποιούμε make-up εκτός του ότι λερώνουμε την μάσκα μας, όταν μπορούμε να την βγάλουμε βλέπουμε ότι έχουν δημιουργηθεί «γραμμές» εκεί που ακουμπάει η μάσκα.

Εκτός των άνω προβλημάτων τίθεται και το θέμα της τηλεργασίας, που καλούμαστε να μιλάμε μέσω κάμερας με τους πελάτες ή τους συναδέλφους μας και βλέποντας τον εαυτό μας στην κάμερα ίσως απογοητευόμαστε διότι ο φακός «γράφει» διαφορετικά απ΄ ότι η φυσική παρουσία.

Οι λύσεις στις ανάγκες που περιγράψαμε είναι απλές και είναι οι βάσεις για μία όμορφη επιδερμίδα:

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε προϊόντα που κάνουν βαθιά ενυδάτωση έτσι ώστε να είμαστε πάντα λαμπερές.

Το Oxyastil, το Yalouronique, η Vitamin C, είναι μερικά από τα συστατικά που πρέπει να περιέχει ένα προϊόν για να μας προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη.

Η χρήση του αντιηλιακού είναι απαραίτητη από αυτή την εποχή και μετά και προτείνω να χρησιμοποίτε αντιηλιακά που περιέχουν χρώμα για να αποφεύγετε το make-up το οποίο κλείνει τους πόρους. Με το αντιηλιακό μπορεί να αναπνεύσει ακόμα και το μέρος του προσώπου μας που καλύπτεται από την μάσκα.

Και μην ξεχνάμε βέβαια και το σώμα μας το οποίο οσονούπω θα αποκαλύψουμε με ποιο ανάλαφρα ρούχα και μαγιό. Είναι καιρός να αρχίσουμε να το ενυδατώνουμε περισσότερο και ίσως να ξεκινήσουμε τα προϊόντα που περιέχουν καψαϊκίνη που μπορεί να καίει, αλλά θα μας βοηθήσει να χάσουμε γρηγορότερα τα περιττά κιλά μας που έχουν κάνει την εμφάνισή τους λόγω καραντίνας και λόγω Πάσχα και επίσης βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Τέλος, μια συμβουλή για όσες θέλουν να ξεκινήσουν solarium ή να χρησιμοποιήσουν κρέμες που μαυρίζουν μόνες τους το σώμα: Πριν κάνετε ένα από τα δύο είναι απαραίτητο να κάνετε peeling στο σώμα σας για να μην έχετε τα ανεπιθύμητα και αντιαισθητικά «μπαλώματα».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.