Πόλεµος κατά του Kορωνοϊού!!!;;;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Γιώργου Αληθινού

Οι φωστήρες που διαχειρίζονται την «επιδημία» του covid-19 στη χώρα μας, μιλούν για πόλεμο κατά του κορωνοϊού, το παίζουν στρατηγοί, θυσιάζουν πόρους και έμψυχο δυναμικό, αλλά αποδεικνύονται στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα και κυρίως σκυφτά, υποτακτικά και πρόθυμα. 14 μήνες μετά την έναρξη των «εχθροπραξιών» δεν υπάρχουν ουσιαστικά αποτελέσματα, δεν υπάρχει στρατηγική, δεν υπάρχει τακτική.

Η χώρα έχει μετατραπεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης με διοικητή έναν άσχετο ακκορντεονιστή, η οικονομία οδηγείται σε οργανωμένη υποβάθμιση υπό την διεύθυνση και προς όφελος των πολυεθνικών κολοσσών, το κοινωνικό κράτος (υγεία, παιδεία, ασφάλιση…) αποδομείται και καταστρέφεται προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων,  οι πολίτες βυθίζονται στην ανεργία, στη φτώχεια, στην εξαθλίωση.

Και μέσα σ’ αυτό το φόντο έρχονται οι φωστήρες – στρατηγοί να μας πουν ότι όλα πάνε καλά, όλα είναι υπό έλεγχο κι αν θέλετε να σωθείτε καθήστε φρόνιμα, ενώ αυτοί κάνουν τις βόλτες τους, τις συνεστιάσεις τους, τα βαφτίσια τους, παίζουν ναυμαχία στο ‘‘Αϊζενχάουερ’’ κι ετοιμάζονται να γιορτάσουν το Πάσχα στα χωριά τους! Όλα αυτά βέβαια πάνω στη σκηνή του θεάτρου του πολέμου, τον οποίο διεξάγουν ως στρατηγοί κατά του  κορωνοϊού, όπως θέλουν να μας πείσουν.

Είναι ποτέ δυνατόν οι αγόμενοι και φερόμενοι από τα συμφέροντα των πολυεθνικών οικονομικών κολοσσών και των χωρών που τις εκπροσωπούν να γίνουν υπερασπιστές της υγείας των ανθρώπων αυτού του τόπου;

Εμείς όμως θα κοιτάξουμε πίσω απ’ την αυλαία και τις κουίντες αυτού του θεάτρου για να δούμε τον πραγματικό πόλεμο και τον ρόλο των αυτοαποκαλούμενων στρατηγών. Έναν πόλεμο αβυσσαλέο, αδυσώπητο, σε πολλά επίπεδα και με πολλές μορφές, έναν πόλεμο μεταξύ των πολυεθνικών οικονομικών κολοσσών, που έχουν σαν «μπροστινούς» και σε ρόλο στρατηγών κυβερνήσεις κρατών, έναν πόλεμο στον οποίο οι «δικοί μας» αυτοαποκαλούμενοι στρατηγοί έχουν ρόλο ορντινάτζας και δεκανέα, για τον οποίο, απ’ ότι φαίνεται, είναι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι.

Ο πόλεμος των φαρμακευτικών εταιρειών για το μοίρασμα της αγοράς των εμβολίων, των φαρμάκων, των τεστς κ.λ.π. κατά του κορωνοϊού. Ένας πόλεμος με μοναδικό κανόνα, τον κανόνα του κέρδους, ανεξαρτήτως των οποιονδήποτε επιπτώσεων στους εμβολιαζόμενους, τι κι αν πεθαίνουν ή αποκτούν αναπηρίες. Οι στρατηγοί που αντιδρούν αντικαθίστανται πάραυτα. Αυτά βλέπουν οι «δικοί μας» αυτοαποκαλούμενοι στρατηγοί και σκέφτονται «…καλύτερα δεκανέας, αλλά ζωντανός και χορτάτος! Κι αν πεθάνει ένα 20-25%, τι να κάνουμε; Αυτά έχουν οι πόλεμοι.» Μπρος στα κέρδη μας τι ‘ναι ο θάνατος των άλλων!

Ο πόλεμος των υδρογονανθράκων και των αγωγών. Χρόνια τώρα κρατάει αυτός ο πόλεμος. Οι μεγάλοι «παίκτες», Η.Π.Α. – Ρωσσία – Αραβικές χώρες, συγκρούονται και σ’ αυτήν τη σύγκρουση θυσιάζουν ή αναδεικνύουν πιόνια. Θυμάστε τότε που οι «δικοί μας» αυτοαποκαλούμενοι στρατηγοί με φανφάρες ανακοίνωναν τον περίφημο EastMed; Όπως σας είχαμε τεκμηριωμένα προειδοποιήσει, μέσω αυτής της εφημερίδας, δεν έγινε τίποτα! Διότι οι δεκανείς μας έλαβαν εντολή «άκυρον» και φυσικά υπάκουσαν! Η σύγκρουση μεταφέρθηκε βορειότερα, για τον ρωσσικό αγωγό μέσω Βαλτικής στην Γερμανία.

Ο πόλεμος των δικτύων (5G). Μαίνεται η σύγκρουση των τεχνολογικών κολοσσών και φυσικά των χωρών που τις εκπροσωπούν.  Η.Π.Α. – Κίνα – Ρωσσία – Ε.Ε. κινούν τα πιόνια στην παγκόσμια ψηφιακή σκακιέρα και… χαίρονται οι δεκανείς όταν τους τύχει κάποιος ρόλος. Με το αζημίωτο βέβαια! Θυμηθείτε την τηλεκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας με την CISCO, την κατάρτιση των ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ. μέσω GOOGLE και πόσα άλλα που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Ένας πόλεμος διαρκείας που θάχει πολλά επεισόδια και πολλά θύματα, τα οποία δεν μπορούν να υπερασπιστούν δεκανείς!

Ο πόλεμος της γεωπολιτικής, των πολεμικών βιομηχανιών και του διαστήματος. Ο ψυχρός πόλεμος φαίνεται να ανεβάζει θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές του πλανήτη, αλλά και έξω απ’ αυτόν, στο διάστημα.  Η.Π.Α. – Κίνα – Ρωσσία – Ε.Ε. στήνουν σκηνικά πολέμου στην Ουκρανία, στη Συρία, στην Κορεατική Χερσόνησο, στην Λιβύη, στο Ιράν, στο Αιγαίο. Και οι ντόπιοι δεκανείς, που το παίζουν στρατηγοί, στοιχίζονται, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια ανεξαρτήτως χρώματος,  με κεκλιμμένη τη μέση υπό την αστερόεσσα. Ξεσκονίζουν την ιστορία των εκστρατευτικών σωμάτων στην Κριμαία το 1921 και στην Κορεά το 1953, σέρνονται σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία χωρίς ατζέντα και στόχους, σέρνονται σε πενταμερείς διασκέψεις για την Κύπρο με προφανή στόχευση τη δημιουργία δύο κρατών στο νησί, «καταπίνουν» ασυζητητί την κοροϊδία με τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας και άλλα πολλά.

Μετά από όλα τούτα είναι ποτέ δυνατόν να πιστέψουμε ότι αυτοί οι δεκανείς και ορντινάτζες, μπορεί γίνουν στρατηγοί και να ηγηθούν στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού; Είναι ποτέ δυνατόν οι αγόμενοι και φερόμενοι από τα συμφέροντα των πολυεθνικών οικονομικών κολοσσών και των χωρών που τις εκπροσωπούν να γίνουν υπερασπιστές της υγείας των ανθρώπων αυτού του τόπου; Περιμένουμε τις απαντήσεις σας αγαπητοί μας αναγνώστες!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.