Απρίλης και Βύρωνας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Απ. Κ. Κοκόλια

Ο μήνας Απρίλης είναι γεμάτος από ενδιαφέροντα γεγονότα στην ιστορική πορεία του Δήμου μας, αλλά και του αδελφού Δήμου της «Ιεράς πόλης του Μεσολογγίου».

Σταχυολογώ τα πιο σημαντικά:

  • Στις 19 Απρίλη 1824 ξεψύχησε στο Μεσολόγγι ο διάσημος Βρετανός επαναστάτης ποιητής και συνεπής φιλέλληνας Λόρδος BYRON.
  • Στις 10 Απρίλη 1826 οι ελεύθεροι πολιορκημένοι, όρθιοι στο ρημαγμένο πια και δυστυχισμένο Μεσολόγγι του BYRON, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στη φωτισμένη Ευρώπη: «Εκείθε με τους αδελφούς, εδώθε με το χάρο».
  • Στις 29  Απρίλη 1923 γεννήθηκε ο προσφυγικός μας συνοικισμός με το προσωρινό όνομα «Προσφυγικός Συνοικισμός Παγκρατίου».
  • Στη μνήμη του BYRON, 100 χρόνια μετά το θάνατό του, στις 16 Απρίλη 1924, εμείς εδώ στους πρόποδες του Υμηττού του πήραμε και το όνομά του. Ο οικισμός μας βαφτίστηκε «Προσφυγικός Συνοικισμός Βύρωνος».
  • Στις 27 Απρίλη 1924 ήταν το πρώτο Πάσχα που θα γιόρταζαν στην Ελλάδα  κάποιοι στεγασμένοι πρόσφυγες. Και τουλάχιστον για την Αττική, αυτοί ήταν μόνο οι Βυρωνιώτες.
  • Στις 21 Απρίλη 1929, τη μοναδική φορά που έγιναν στην Ελλάδα εκλογές για τα μέλη της Γερουσίας, εξελέγη Γερουσιαστής ο Βυρωνιώτης πρόσφυγας Άγγελος Κωνσταντιλιέρης, που 23 χρόνια αργότερα έγινε και Δήμαρχος Βύρωνα.
  • Την 1η Απρίλη 1934 στις πρώτες Δημοτικές εκλογές για τους πρόσφυγες, πρώτος Δήμαρχος Βύρωνα εξελέγη ο γιατρός Νικόλαος Φραγκιάδης.

ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Ο δαίμων του τυπογραφείου, στην έντυπη έκδοση, άλλαξε το όνομα του Άγγελου Κωνσταντιλιέρη σε Άγγελο Κωνσταντινίδη

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.