Περιπολία στον Υμηττό με την “Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βύρωνα”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η εφημερίδα μας, “Δήμος & Πολιτεία” με αφορμή την έναρξη της “αντιπυρικής περιόδου’ συνάντησε την “Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βύρωνα” και έκανε μαζί της μια περιπολία στον Υμηττό, με σκοπό να σας μεταφέρει εικόνες απ’ την καθημερινή δράση των εθελοντών μας καθώς και εικόνες απ’ το βουνό, που βρίσκεται στην επικαιρότητα σήμερα, περισσότερο από ποτέ, λόγω της διεκδίκησης τμήματός του από ιδιώτες.

Στο “οδοιπορικό” βρισκόταν μαζί οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, Βασίλειος Δεμπόνος και Βασίλειος Μουντοκαλάκης, οι οποίοι επισκέφθηκαν το φυλάκιο του «Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Δήμου Βύρωνα» με σκοπό να ενημερωθούν για τα προβλήματα των εθελοντών αλλά και του Υμηττού.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας, για τη φιλική ξενάγηση και ειδικότερα τους Στέφανο και Σταύρο, που μας απάντησαν σε κάθε ερώτηση, στη διαδρομή, με μεγάλη προθυμία.

Στη φιλική αυτή παρέα των εθελοντών δασοπυροσβεστών, κι ακούγοντας ιστορίες απ’ την καθημερινότητα τους, κατάλαβα τι σημαίνει να αγαπάς κάτι αληθινά και με πάθος, χαρίζοντας του όχι μόνο ώρες και ξενύχτια αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σου και πολλές φορές την ίδια τη ζωή σου.

Δικαιούνται ένα μεγάλο ευχαριστώ από κάθε πολίτη αυτού του τόπου.

Δυστυχώς ο δυνατός αέρας εμπόδισε να ακουστουν οι πληροφορίες που μας έδωσε ο Σταύρος Σαλαγιάννης, στο τέλος του βίντεο κι έτσι σας παραπέμπουμε στην ιστοσελίδα της “Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Βύρωνα“, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε μπορείτε να απευθυνθείτε ΕΔΩ 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.