Συνεχίζουμε τη συλλογή υπογραφών και παρεμβαίνουμε

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο και δασικό χαρακτήρα του λόφου Κοπανά.
Να ακουστεί ακόμη δυνατότερα η φωνή των πολιτών.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Όταν πληροφορηθήκαμε τις πολύ αρνητικές εξελίξεις (απόφαση του Εφετείου Αθηνών), που δικαιώνει τους φερόμενους ως ιδιοκτήτες, που διεκδικούν μεγάλη έκταση -108 στρέμματα του Λόφου Κοπανά, η οποία περιλαμβάνει τη δασική έκταση, τα θέατρα, τα γήπεδα κ.λπ-, θεωρήσαμε ότι όλοι μαζί κάτοικοι, φορείς, συλλογικότητες μπορούμε να ενώσουμε δυνάμεις με στόχο την σωτηρία όλης της δασικής έκτασης του Λόφου Κοπανά και να περιέλθει οριστικά και αμετάκλητα στο δημόσιο.

 χρειάζεται να συνενωθούν και να συμπορευτούν όλοι οι κάτοικοι και οι φορείς με στόχο την σωτηρία όλης της δημόσιας και δασικής έκτασης του λόφου Κοπανά.

Αρχικά διαπιστώσαμε, ότι η δημοτική αρχή καθυστέρησε να ενημερώσει τους πολίτες για την αρνητική αυτή δικαστική εξέλιξη και έτσι πήραμε την πρωτοβουλία και δημοσιεύσαμε στις 20/4 και 26/4 άρθρα στο διαδίκτυο με τα οποία γνωστοποιούσαμε το πρόβλημα αυτό.
Από την πρώτη στιγμή διατυπώσαμε την πρόταση ότι χρειάζεται να συνενωθούν και να συμπορευτούν όλοι οι κάτοικοι και οι φορείς με στόχο την σωτηρία όλης της δημόσιας και δασικής έκτασης του λόφου Κοπανά.
Για αυτό πήραμε την πρωτοβουλία και διαμορφώσαμε ένα κείμενο μέσω του διαδικτύου και καλέσαμε τους συμπολίτες που συμφωνούν σε αυτή την προσέγγιση, να το υπογράψουν με παραλήπτη κατά αρχάς το υπουργείο περιβάλλοντος αλλά και τους δήμους Βύρωνα και Υμηττού. Με βάση αυτό το κείμενο θεωρούμε ότι θα πρέπει να συνενωθούν όλες και όλοι, πολίτες και φορείς, συλλογικότητες, χωρίς αποκλεισμούς και άλλες προϋποθέσεις σε μια συλλογικότητα πολιτών για κοινή και ενιαία δράση.
Στα πλαίσια αυτά συμβάλλαμε επιπλέον με την παρουσία μας και τη διατύπωση προσωπικής γνώμης σε δύο έως τώρα συγκεντρώσεις στο Ταπητουργείο, στις 24/4 στην προσπάθεια της Ένωσης Γονέων, για τη συγκρότηση επιτροπής φορέων και στις 12/5 στην προσπάθεια συμπολιτών, για την συγκρότηση πρωτοβουλίας κατοίκων.
Δυστυχώς την άποψη αυτή που διατυπώνουμε δεν φαίνεται να τη συμμερίζονται διάφοροι (παρατάξεις, φορείς, δημοτικές αρχές).
Κυβερνήσεις και δημοτικές αρχές πιστεύουμε πως έχουν ευθύνες για αυτή την αρνητική εξέλιξη.
Η δημοτική αρχή έχει τεράστιες ευθύνες γιατί μέχρι σήμερα εστιάζει με την καμπάνια που κάνει, όπως αναφέρεται και στην αφίσα της που κυκλοφορεί στην πόλη, «ότι διεκδικούμε τα θέατρα και τα γήπεδα για όλους» και όχι το σύνολο του λόφου Κοπανά.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους – τους 1000 και πλέον συμπολίτες – που υπέγραψαν μέχρι σήμερα και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια μας.
Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για την σωτηρία του λόφου Κοπανά. Ότι μπορούμε με την ανεξάρτητη, ενωτική δράση των πολιτών να έχουμε αποτέλεσμα στην επίτευξη του στόχου.

  • Συνεχίζουμε τον αγώνα ο λόφος Κοπανά να περάσει οριστικά και αμετάκλητα στο δημόσιο -ΤΩΡΑ!- ως δασική έκταση σε προστατευτικό καθεστώς του ορεινού όγκου του Υμηττού, που περιλαμβάνει, θέατρα, γήπεδα, χώρους περιπάτου και αναψυχής.
  • Συνεχίζουμε τη συλλογή υπογράφων μέχρι τα τέλη Ιουνίου και στη συνέχεια θα κατατεθούν στην κυβέρνηση, το υπουργείο περιβάλλοντος, στα δημοτικά συμβούλια Βύρωνα και Υμηττού – Δάφνης.
  • Δεν σωπαίνουμε, δεν συναινούμε σε ότι μας πληγώνει και μας στερεί το δικαίωμα σε μία καλύτερη ζωή.

Θεωρούμε πως θα πρέπει να ενισχυθεί η πίεση προς όλους για οριστική απόδοση του Λόφου Κοπανά στο δημόσιο με διασφάλιση της δασικής έκτασης με παρέμβαση της Ελληνικής Πολιτείας και ταυτόχρονα η ενιαία έκφραση όλων σε αυτό το αίτημα.
Σε μια προσπάθεια να ανταλλάξουμε μεταξύ μας σκέψεις για τα όσα συμβαίνουν σχετικά με τον λόφο του Κοπανά καλούμε όσους φίλους και συμπολίτες υπέγραψαν το κείμενό μας και το επιθυμούν, να συναντηθούμε στο θεατράκι της πλ. Τσιρακοπούλου την Πέμπτη 20/5 στις 19.00μμ.
Κυβερνήσεις και δημοτικά συμβούλια να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να περάσει οριστικά και αμετάκλητα ο λόφος Κοπανά στο δημόσιο.

Δημήτρης Χατζηστέλιος
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Παραθέτουμε το link, για τη συλλογή υπογραφών:

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/ypoyrgeio_perivallontos_kai_energeias_na_parameinei_o_lofos_kopana_kai_i_periohi_toy_theatroy_vrahon_dimosia_kai_dasiki_ektasi/

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.