Ζωγράφισαν την ιστορία με «καμβά» τα ΚΑΦΑΟ του Δήμου Βύρωνα!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αξίζουν πολλά μπράβο στη δημοτική αρχή,  για την κίνησή της, να μεταμορφώσει ΚΑΦΑΟ της πόλης μας, σε έργα τέχνης.  Μια ομάδα νέων καλλιτεχνών, η SpyLex Design, με την υποστήριξη των εταιρειών  Vodafone και Cosmote και σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, η οποία είχε τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του έργου προχώρησε στην εικαστική αναβάθμιση της πόλης!!!

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, ο οποίος ευχαρίστησε τους 2 καλλιτέχνες – Σπύρο και Αλεξάνδρα- καθώς και τις 2 εταιρείες που στήριξαν την προσπάθεια,  «20 υπαίθριες καμπίνες τηλεπικοινωνιών (τα γνωστά σε όλους μας ΚΑΦΑΟ) διακοσμήθηκαν με έργα γνωστών καλλιτεχνών και παλιές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Βύρωνα

Η έμπνευση για τα θέματα προήλθε από διάσημους πίνακες που αναπαριστούν κομβικές στιγμές της Ελληνικής Επανάστασης, με αφορμή τα 200 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος από το 1821, αλλά και από το φωτογραφικό αρχείο της πόλης, με σκοπό να ταξιδέψουν τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες πίσω στο χρόνο, στην ιστορία τόσο της Ελλάδας, αλλά και της ίδιας της πόλης του Βύρωνα.

Τα έργα περιλαμβάνουν εμβληματικούς πίνακες, όπως την “Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου”, του Ντελακρουά, την “Δόξα των Ψαρών” του Γύζη, πίνακες του Θεόφιλου και του Βρυζάκη, αλλά και παλιές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες που μας ταξιδεύουν στην ιστορία της πόλης αλλά και τα πρόσωπα που τη διαμόρφωσαν, όπως την Ισιδώρα Ντάνκαν κοντά στο Κέντρο Μελέτης Χορού Ι. & Ρ. Ντάνκαν ή τον πρώτο τηλεφωνικό θάλαμο στα Προσφυγικά του Καρέα, όπου το έργο δημιουργήθηκε στο ΚΑΦΑΟ που βρίσκεται στην ακριβή θέση αυτού του πρώτου θαλάμου»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.