Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα. Όχι στην κοπή των δέντρων του παλαιού δημαρχείου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
▶️Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα – με τη συνδρομή δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης – αποφάσισε την κοπή όλων των δέντρων που φύονται στον ακάλυπτο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου.
▶️Η απόφαση αυτή δεν είναι προς το συμφέρον της πόλης μας.
▶️Προσβάλλει το φυσικό περιβάλλον και την ιστορία του Βύρωνα. Υποβαθμίζει τις ζωές μας!
✅Καλούμε τους συμπολίτες μας να αντιδράσουν μαζικά και δυναμικά απέναντι στα σχέδια που υποβαθμίζουν την πόλη μας.
✅Συγκεντρώνουμε υπογραφές συμπολιτών μας με σκοπό την ανάκληση της απαράδεκτης αυτής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί κοπής όλων των δέντρων που φύονται στον ακάλυπτο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου.
✅Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 24/7 και ώρα 20.00 στο Παλαιό Δημαρχείο Βύρωνα.
✒Το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα αποφάσισε χθες 21/7, κατά πλειοψηφία, την κοπή όλων των δέντρων που φύονται στον ακάλυπτο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου Βύρωνα!
✒Με έωλα επιχειρήματα, ότι δήθεν τα δέντρα αποτελούν εστία μόλυνσης (!) και κίνδυνο για τους επισκέπτες του χώρου (!), αποφασίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και τη θετική ψήφο των δημοτικών παρατάξεων «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» (επικεφαλής Άκης Κατωπόδης), «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ» (επικεφαλής Χρ. Γώγος) η άμεση κοπή τους.
✒Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα τάχθηκε υπέρ της κοπής των δέντρων προβάλλοντας μεταξύ άλλων και το επιχείρημα ότι η ύπαρξη των δέντρων εμποδίζει την αξιοποίηση του χώρου (!), ο οποίος θα μπορούσε – μετά την κοπή των δέντρων – να «αξιοποιηθεί» ως χώρος εκθέσεων, εκδηλώσεων κλπ.
✅Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα υπερασπιζόμενη το περιβάλλον, την ιστορία και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας προφανώς και καταψήφισε τη σχετική εισήγηση και πρότεινε τη διατήρηση των δέντρων (ιδίως των τεσσάρων κυπαρισσιών που φύονται στον ακάλυπτο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου) και την άμεση αναβάθμιση του αύλειου χώρου του Παλαιού Δημαρχείου με ενίσχυση του υπάρχοντος πρασίνου, καλλωπισμό και διαμόρφωση του χώρου, τονίζοντας παράλληλα το γεγονός ότι τα υψηλόκορμα δέντρα που φύονται στον χώρο του παλιού Δημαρχείου αποτελούν μέρος της ιστορικής μνήμης της πόλης μας. Δυστυχώς, η πρότασή μας δεν έγινε δεκτη.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.