Παραλίγο εκπλήξεις και ανατροπές στο δημοτικό συμβούλιο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Παραλίγο εκπλήξεις και ανατροπές στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, μετά την υποβολή προς ψήφιση, ψηφίσματος που κατέθεσε η δημοτική παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ». Το αίτημα στήριξε η παράταξη του κου Γώγου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ» και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κος Βασίλειος Δεμπόνος, ο οποίος μάλιστα ζήτησε – και έγινε αποδεκτό – να προστεθεί στο κείμενο αναφορά στον δημόσιο, δασικό και κοινωφελή χαρακτήρα της διεκδικούμενης έκτασης καθώς και την απόδοσή του στους κατοίκους του Βύρωνα.
Ουσιαστικά ο κος Μπαντής ζητούσε από τον δήμαρχο να προσκομίσει τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης Κοπανά, στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς επίσης να ενημερώνει άμεσα τα μέλη του ΔΣ για οποιοδήποτε χειρισμό ή πρωτοβουλία, για την συγκεκριμένη υπόθεση, μια και με τις μέχρι τώρα κινήσεις του έχει χαθεί η αξιοπιστία του και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης συνέβη κατά την ψηφοφορία. Εκεί λοιπόν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης – εκτός από την “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” – δήλωσαν πως συμφωνούν. Όμως η παράταξη του κυρίου Σωτηρόπουλου «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» το καταψήφισε, θεωρώντας πως αν ένα τέτοιο κείμενο ανέβαινε στη «Διαύγεια» θα έκανε κακό στην υπόθεση. Η παράταξη “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” καταψήφισε. Η παράταξη της κυρίας Σάρολα «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» το καταψήφισε επίσης, διότι «θεωρεί αυτά που ζητά το κείμενο αυτονόητα όσο αφορά τα δικαιώματα των δημοτικών συμβούλων στην ενημέρωση και δεδομένες υποχρεώσεις σε όσα αφορούν τον δήμαρχο», οι κύριοι Αναστούλης «ΑΡ. ΠΑ» και Μαυρόπουλος «Ρ.Ε.Κ» δήλωσαν πως το κείμενο τους βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και θα μπορούσαν να το ψηφίσουν, όμως προτίμησαν την αποχή. Μάλιστα ο κος Μαυρόπουλος δήλωσε πως «ίσως και να είναι τελικά λάθος αυτή η απόφασή του».

Αν έστω 2 ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι, από αυτούς που συμφωνούσαν με το κείμενο, το είχαν υπερψηφίσει θα περνούσε.

Ακολουθεί το τελικό κείμενο (με την προσθήκη)

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα
Δήμαρχο Βύρωνα
Δημοτικούς Συμβούλους Βύρωνα

07/06/2021
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δήμος μας έχει έρθει αντιμέτωπος με μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα, αφού η απόφαση του Εφετείου στην υπόθεση του λόφου Κοπάνα δικαίωσε τους ιδιώτες που τον διεκδικούσαν. Επανειλημμένα έχουμε επισημάνει τις ευθύνες της δημοτικής αρχής στο χειρισμό της υπόθεσης αφού ουδέποτε ενημέρωσε τα θεσμικά όργανα και τον λαό του Βύρωνα για την εξέλιξή της.
Ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή συνεχίζουν την ίδια τακτική της απόκρυψης ακόμα και σήμερα με ζωντανό παράδειγμα το κάλεσμα του Δημάρχου στους βουλευτές όλων των κομμάτων του Νοτίου Τομέα Αθηνών χωρίς πάλι να ενημερώσει την αντιπολίτευση, υποβαθμίζοντας ακόμα μια φορά τον θεσμικό της ρόλο.
Επειδή η συναίνεση και το «όλοι μαζί» μένει μόνο στα λόγια και επειδή η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του Δημάρχου έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, καλούμε τον Δήμαρχο να προσκομίσει τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς επίσης να ενημερώνει άμεσα τα μέλη του ΔΣ για οποιοδήποτε χειρισμό ή πρωτοβουλία για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Παράλληλα δηλώνουμε τον δημόσιο, δασικό και κοινωφελή χαρακτήρα της διεκδικούμενης έκτασης και ζητάμε την απόδοσή του στους κατοίκους του Βύρωνα

Για την παράταξη «Μαζί για τον Βύρωνα»
ο επικεφαλής

Μίλτος Μπαντής

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.