Συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη, των Δημάρχων Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού για τα Θέατρα Βράχων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις τους με τους πολιτικούς αρχηγούς οι δήμαρχοι Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης και Δάφνης-Υμηττού, Αναστάσιος Μπινίσκος, συναντήθηκαν την Πέμπτη 17/6 με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την απόφαση του Εφετείου, η οποία παραχωρεί σε ιδιώτες, ένα μεγάλο τμήμα στην περιοχή των Θεάτρων Βράχων.

Ο Γρηγόρης Κατωπόδης, παρέδωσε στον Γιάνη Βαρουφάκη, το ψήφισμα που ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα στις 7/6/2021 για την προάσπιση του δημόσιου, κοινωφελούς και δασικού χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά, καθώς και το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ στη «Σκιά των Βράχων», το οποίο λόγω των δικαστικών εξελίξεων αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Γραμματέας τους ΜέΡΑ 25, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στην προσπάθεια να παραμείνει στο δημόσιο η περιοχή των Θεάτρων Βράχων, τα οποία -όπως είπε- επισκέπτεται συχνά ως θεατής των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ. Σημείωσε επίσης, ότι ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος θα υπογράψει το ψήφισμα υποστήριξης στον αγώνα των δύο δήμων, ενώ εξέφρασε τη βούληση του να συμμετάσχει σε μελλοντικές δράσεις που θα προγραμματιστούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Στην συνάντηση μετείχε και ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25, Κρίτων Αρσένης.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βύρωνα, σημείωσε ότι γίνεται μια μεγάλη καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών και ενημέρωσης της κοινής γνώμης, των πολιτικών κομμάτων και όλων των κοινωνικών φορέων, προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση και μια πάνδημη υποστήριξη στο αίτημα να παραμείνει στο δημόσιο ο Λόφος Κοπανά.

Έπειτα από την ενημέρωση των βουλευτών Νότιου Τομέα, όλων των κομμάτων και τις συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Γραμματέα του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, προγραμματίζονται συναντήσεις και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς τις αμέσως επόμενες ημέρες.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.