Πολίτες Β’ κατηγορίας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι, οι νέοι 18–25 ετών που εμβολιάζονται θα παίρνουν μια προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ είτε για διακοπές είτε για διασκέδαση.

Μάλιστα!

Και οι άλλοι νέοι; Οι άλλοι εμβολιασμένοι νέοι, πάνω από 25; Οι χιλιάδες άνεργοι; Αυτοί που λόγω πανδημίας έκλεισαν τα μαγαζιά τους; Είμαστε μπροστά σε έναν νέο διαχωρισμό των πολιτών: πολίτες Α’ και πολίτες Β’ κατηγορίας!

Αν ανατρέξουμε στην ελληνική ιστορία του τελευταίου αιώνα, θα διαπιστώσουμε ότι οι κρατούντες πάντοτε φρόντιζαν να δημιουργούν πολίτες Β’ κατηγορίας, πατώντας πάνω σε σοβαρά κοινωνικά προβλήματα: οι πρόσφυγες της μικρασιατικής καταστροφής, οι κομμουνιστές, οι μουσουλμάνοι της Θράκης, οι τσιγγάνοι, οι ομοφυλόφιλοι, οι μετανάστες.

Γιατί πάντα τους βόλευε το «διαίρει και βασίλευε», γιατί έτσι έβρισκαν ένα εξιλαστήριο θύμα να φορτώνουν τα λάθη των πολιτικών τους, γιατί έτσι εξυπηρετούσαν καλύτερα τα συμφέροντα των πατρώνων τους.

Και τώρα; Τώρα πολίτες Β’ κατηγορίας οι ανεμβολίαστοι! Τα νέα μιάσματα της ελληνικής κοινωνίας! Να απολυθούν απ’ τις δουλειές τους, έξω απ’ τα μέσα μεταφοράς, έξω απ’ τα εστιατόρια και τα μαγαζιά, να περπατάνε σε ξεχωριστά πεζοδρόμια, να μην μπαίνουν στη θάλασσα, να μην γεννάνε και να θάβονται ξεχωριστά κι’ αδιάβαστοι!

Αυτοί θα φταίνε για όλα από δω και μπρος! Για τη φτώχεια και την ανεργία, για τους τσουρούτικους μισθούς και συντάξεις, για την κατάντια της υγείας και της παιδείας, ακόμα και για τον καύσωνα!

Κι απ’ την άλλη αυξάνονται τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών, ξεπουλούνται σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία, μας πάνε ολοταχώς σε μια σύγχρονη «ψωροκώσταινα».

Η κοινωνική αποξένωση, ο κοινωνικός αυτοματισμός και η δημιουργία πολιτών Β’ κατηγορίας μόνο δεινά μπορούν να φέρουν στους πολίτες και στην κοινωνία.

Να προασπίσουμε την υγεία όλων μας, αλλά και την κοινωνική μας υπόσταση!

Γιώργος Αληθινός

Το σκίτσο είναι του σκιτσογράφου και δημιουργού κόμικς, Σταύρου Κιουτσιούκη.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.