Ποιος είναι περιφερειάρχης Αττικής; Ο Πατούλης ή ο Πρωτούλης;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει ο Σπύρος Τζόκας*

Η Ελλάδα καίγεται για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι. Το ίδιο και η Αττική. Η πολιτική ηγεσία της χώρας τα ρίχνει όλα στον κακό μας τον καιρό. «Φωτιές είχαμε και θα έχουμε», «ακραία καιρικά φαινόμενα», «κλιματική κρίση» λένε. Μας κουνούν και το δάχτυλο ενίοτε. «Η κλιματική κρίση, τι δεν καταλαβαίνετε;» Το καταλάβαμε, αλλά πρέπει να μας εξηγήσουν και τα άλλα: με ποιον τρόπο η κλιματική κρίση επηρεάζει το γεγονός ότι οι κρουνοί και οι μάνικες δεν έχουν την ίδια διάμετρο; Οταν επικαλείσαι μια «κρίση» δεν πρέπει να είσαι τριπλά προσεκτικός, με περισσότερη πρόληψη, με ολοκληρωμένο σχέδιο πυροπροστασίας; Η κλιματική κρίση μήπως απαγορεύει τους δασικούς δρόμους, τις αντιπυρικές ζώνες, τις υδατοδεξαμενές, τα συστήματα πυρανίχνευσης, τις έκτακτες περιπολίες, την υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ;

Αυτά λέει, όμως, και ξεμπερδεύει. Ετσι βρίσκει χρόνο για την εξυπηρέτηση των ΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών και την πλήρη υποταγή σε αυτούς. Συγκαλεί σύσκεψη των δυτικών βαλκανικών χωρών στην Αθήνα υπό την ομπρέλα της Ε.Ε. Με συνοπτικές διαδικασίες εντάσσει και την Ουκρανία στα δυτικά Βαλκάνια και έτσι πετυχαίνει με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Αυτή είναι η σωστή πλευρά της Ιστορίας. Και από την άλλη οι Τούρκοι, με την ανοχή του ΝΑΤΟ, ολοκληρώνουν τη δουλειά τους στην Κύπρο. Δεν διδάσκεται τίποτα από την Ιστορία η πολιτική ηγεσία της χώρας. Ποιος θυμάται τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ουκρανική εκστρατεία των Δυτικών ενάντια στους μπολσεβίκους; Και τότε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας ήμασταν! Ετσι έλεγε ο Βενιζέλος. Και το πληρώσαμε με τη Μικρασιατική Καταστροφή. Σήμερα με τι; Κοντά είναι η Κύπρος.

Αρκετά με την πολιτική ηγεσία της χώρας. Στη δοκιμασία της Αττικής, αυτοί που λίγες ώρες πριν γυάλιζαν τις προεκλογικές φωτογραφίες, τώρα είναι άφαντοι. Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Πατούλης ή ο κ. Πρωτούλης; Και το ερώτημα δεν είναι διόλου ρητορικό. Από τον Μάρτιο του 2023 σε συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, η «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο περιφερειακός της σύμβουλος Γιάννης Πρωτούλης είχαν αναδείξει την ανυπαρξία προσωπικού και αντιπυρικού σχεδιασμού, αλλά και το σκάνδαλο με τη διάθεση 11,5 εκατ. ευρώ για υδροφόρες! Τι έγινε; Τίποτα. Ψήφισαν.

Από τότε είχαν επισημανθεί τα 4.500 κενά στο Πυροσβεστικό Σώμα και η ανάγκη κάλυψής τους. Από τότε είχε υπογραμμιστεί ότι το 85% από τα περίπου 3.500 οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος έχουν ηλικία πάνω από 10 χρόνια και οι πιστώσεις για τη μισθοδοσία του προσωπικού είναι μειωμένες κατά 7,5 εκατ. ευρώ σε σχέση με πέρσι.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα, θα αρκούσε μια ματιά στα πρακτικά του ΣΟΠΠ (Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας) στο οποίο μετέχουν άπαντες οι αρμόδιοι, εκπρόσωπος της Περιφέρειας, των δήμων, της πυροσβεστικής, της αστυνομίας, της τροχαίας, του στρατού, της ΕΜΥ και άλλοι. Θα ήταν διαφωτιστικό να δημοσιοποιηθούν κάποια στιγμή αυτά τα πρακτικά για να δει ο λαός πόσο υπολογίζουν την προστασία του!

Εμεινε σε αυτό ο κ. Πρωτούλης; Εμεινε στις καταγγελίες και ησύχασε; Κάθε άλλο, καθημερινά είναι στα μέτωπα των πυρκαγιών με εθελοντικές ομάδες του κόμματος. Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ οργανωμένα ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες στο πλευρό του λαού, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό.

* πανεπιστημιακός, συγγραφέας, πρ. δήμαρχος και αντιπεριφερειάρχης

Πηγή: efsyn.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.