Τριπλή διάκριση για τα εκπαιδευτήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ & So easy

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

AΡΕΙΜΑΝΙΟ και SO EASY: Βραβεύονται ανάμεσα στους άριστους της χώρας  ως το καλύτερο και αποτελεσματικότερο εκπαιδευτικό μοντέλο.

Τριπλή διάκριση για τα εκπαιδευτήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ & So easy, του ισχυρότερου εκπαιδευτικού ομίλου της χώρας, So easy Education, στα πλαίσια των Education Leaders Awards, που αποτελούν για 6η συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο θεσμό βράβευσης ιδιωτικών και δημόσιων εκπαιδευτικών φορέων στην Ελλάδα. Η κριτική επιτροπή του θεσμού με πρόεδρο την κα Άννα Διαμαντοπούλου αποτελείται από εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκούς , εκπαιδευτικούς, εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακούς και εκπρόσωπους εκπαιδευτικών φορέων. Φέτος αξιολογήθηκαν περισσότερες από 210 υποψηφιότητες και οι νικητές επικυρώθηκαν, σύμφωνα με τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν.

Ο όμιλος So easy Education είναι ο μόνος εκπαιδευτικός όμιλος που βραβεύτηκε για:

✔️Βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία

✔️Online και εκπαίδευση εξ αποστάσεως

✔️Καινοτομία στη διδασκαλία

Με 27 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης και πιστός στο όραμα του να μετατρέψει την εκπαίδευση σε μια πολυδιάστατη συναρπαστική εμπειρία ζωής, ο όμιλος So easy Education καινοτομεί στις μεθόδους διδασκαλίας. H νέα μέθοδος διδασκαλίας των So easy, ‘Real Life Reflection’, βασίζεται στις αρχές της Βιωματικής και Θεματικής Μάθησης. Στοχεύει στη σύνδεση της εκμάθησης ξένων γλωσσών με την πραγματική ζωή. Oι μαθητές κινητοποιούνται στο να χρησιμοποιούν τη γλώσσα στην καθημερινή τους ζωή, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια της αίθουσας και του μαθήματος. Δημιουργείται ένα learning community όπου καθηγητές και μαθητές σε διά δράση μεταξύ τους παίρνοντας ερεθίσματα από́ το φυσικό́ και οικογενειακό́ περιβάλλον, χρησιμοποιούν τη γλώσσα σε διάφορους τομείς (επιστήμης, τεχνολογίας, τέχνης, σωματικής άσκησης). Σύμφωνα με στοιχεία ερευνών, διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη μέθοδος επιταχύνει το ρυθμό αφομοίωσης της ύλης κατά 32%. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι οι μαθητές μαθαίνουν να αγαπούν και να κατακτούν τις ξένες γλώσσες ολοκληρωμένα στην πράξη.

Παράλληλα, στο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ γνωρίζοντας πως όλοι έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν αρκεί́ να εντοπίσουν σωστά́ και από́ νωρίς τις κλίσεις και τα ταλέντα τους, το πρόγραμμα ‘ενδοσκόπησης’ Δημοτικού́ και Γυμνάσιου προετοιμάζει τα παιδιά́ ολοκληρωμένα και στοχευμένα πριν μπουν στην τελική́ ευθεία για τη μεγάλη δοκιμασία των Πανελληνίων. Οι μαθητές στο πρώτο τρίμηνο σπουδών περνούν 4 στάδια αξιολόγησης. Με βάση το ατομικό́ του προφίλ, το κάθε παιδί́ παροτρύνεται στην ενασχόληση με προγράμματα σπουδών, που ενισχύουν τις διαπιστωμένες κλίσεις του, ενδυναμώνουν την αυτοπεποίθηση του και του δίνουν χαρά́. Τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι ειδικά́ σχεδιασμένα ώστε να ανταπεξέρχονται σε διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας παιδιών.

Η πανδημία που άλλαξε τη ζωή́ μας ήταν μια μεγάλη πρόκληση για όλους τους ανθρώπους των εκπαιδευτηρίων ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ &  So Easy.

Το Integrated L(e-)arning Model  Online Εκπαίδευσης που αναπτύχτηκε από τις αρχές του 2020,  βασίστηκε στη φιλοσοφία δημιουργίας μεγαλύτερου engagement σπουδαστών-καθηγητών -γονέων/ οικογένειας. Εξελίχθηκε σε ένα active learning community με συνεχή́ επικοινωνία και ενεργούς ρόλους. Επιπλέον,  το μοντέλο τήλέ εκπαίδευσης  εξασφαλίζει την πλήρη μεταφορά́ του live μαθήματος στη διαδικτυακή́ τάξη ενώ́ παράλληλα προσφέρει δια δραστικά́ εκπαιδευτικά́ εργαλεία, εντός και εκτός διδασκαλίας, που κρατούν ζωντανό́ το ενδιαφέρον των μαθητών, χωρίς κενά́ και προβλήματα στην εκπαιδευτική́ τους πορεία.

Η κα Τζίνα Ρούπακα, ιδιοκτήτρια των So easy στο Βύρωνα και Brand Consultant του ομίλου So easy Education, δήλωσε τα εξής: «Οι συγκεκριμένες διακρίσεις έχουν αξία γιατί δεν αφορούν εμάς αλλά αυτό που προσφέρουμε στους σπουδαστές μας. Για μας δεν έχει σημασία εάν εκπαιδεύουμε ένα παιδί, έναν έφηβο ή έναν ενήλικα. Στόχος μας εδώ και 27 χρόνια είναι να είμαστε συνοδοιπόροι, μέντορες και οδηγοί του κάθε σπουδαστή, για να κατακτήσει τα όνειρα και να πετύχει τους στόχους του. Γι’ αυτό και θέλουμε να αφιερώσουμε τα συγκεκριμένα βραβεία σε όλους τους μαθητές και τους καθηγητές μας που απέδειξαν τη χρονιά που πέρασε ότι και στα δύσκολα μπορούν και ξέρουν πώς να πετυχαίνουν. Βγαίνουμε νικητές! Προχωράμε με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση σε ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις!»

O όμιλος So easy Education έχει 91 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, περισσότερους από 12,000 μαθητές ετησίως, 28 ακαδημαϊκούς υπεύθυνους και 952 καθηγητές.

 

 

 

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.