Κύπρος: Τέσσερις νεκροί και τεράστιες καταστροφές από τη μεγάλη φωτιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τεράστιες εκτάσεις έγιναν στάχτη από την καταστροφική φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κύπρο, στοιχίζοντας τη ζωή σε 4 ανθρώπους. Τουλάχιστον 55 τετραγωνικά χιλιόμετρα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Τα αποκαΐδια μίας από τις χειρότερες -κατά γενική ομολογία- τραγωδίες της ιστορίας της άρχισε ήδη να μετρά η Κύπρος, μετά την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην κοινότητα Αρακαπάς της Λεμεσού, η οποία μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα και τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

Η φωτιά κατέκαψε δασική έκταση, κατοικίες και εκτάσεις γης, με την καμένη έκταση άγριας βλάστησης να υπολογίζεται σε 55 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα ενημέρωση του Υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Νουρή περίπου 50 κατοικίες στις 7 πληγείσες από την πυρκαγιά κοινότητες καταστράφηκαν ολοσχερώς ή μερικώς. Σε πρώτο χρόνο έχει γίνει αριθμητική καταγραφή ζημιών. “Βιώνουμε την καταστροφικότερη πυρκαγιά από καταβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας τόσο σε υλικές ζημιές όσο και, δυστυχώς, σε ανθρώπινα θύματα”, δήλωσε ο κ. Νουρής.

“Αντιμετωπίζουμε την χειρότερη δασική πυρκαγιά στην ιστορία της Κύπρου”, ανέφερε από την πλευρά του ο διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη να κάνει λόγο για “μια τραγωδία της οποίας δεν υπήρξε προηγούμενο, πλην της περιόδου της εισβολής το 1974”.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, πάντως, η φωτιά φαίνεται να έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο: “Αναμένουμε μετά τις 5 το απόγευμα που θα πέσουν οι θερμοκρασίες να δούμε την εξέλιξη για να πούμε ότι η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο”, δήλωσε στο Sigmalive ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου, επισημαίνοντας πως εδώ και ώρα δεν υπάρχουν αναζωπυρώσεις στην περιοχή.

Φωτιά στην Κύπρο: Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
Από τη μεγάλη φωτιά στην Κύπρο, τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του υπουργού Εσωτερικών.

Οι εθελοντές της Πολιτικής Άμυνας εντόπισαν τέσσερα απανθρακωμένα πτώματα σε ορεινή περιοχή έξω από το χωριό Οδού. Ταυτίζονται οι πληροφορίες ότι ενδεχόμενα να πρόκειται για τους τέσσερεις Αιγύπτιους που από χθες αργά το απόγευμα αναζητούσαμε με διάφορα συνεργεία και πολλές προσπάθειες.

Υπενθυμίζεται πως, στις 6 το πρωί απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας αεροσκάφη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, ενώ βλάβη παρουσίασε το ένα από τα δύο καναντέρ τα οποία απέστειλε η Ελλάδα, το οποίο παραμένει στην Ρόδο. Την πληροφορία για τεχνικό πρόβλημα του αεροσκάφους έδωσε στη δημοσιότητα ο υπεύθυνος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής και επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

Κύπρος: Κρατείται 67χρονος ύποπτος για τη φονική πυρκαγιά
Την ίδια ώρα, διάταγμα κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού στον 67χρονο που συνελήφθη ως ύποπτος για τη φονική πυρκαγιά που μαίνεται από χθες, Σάββατο (3/7) στα ορεινά της Λεμεσού και της Λάρνακας.

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα politis.com.cy το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα κράτησης για περίοδο 8 ημερών εναντίον του 67χρονου άνδρα, ενώ μαρτυρίες τον φέρουν να εγκαταλείπει το χωράφι του λίγο πριν το ξέσπασμα της πυρκαγιάς. Ο ίδιος αρνείται εμπλοκή και δίνει διάφορους ισχυρισμούς.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.