Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής στο Υπουργείο Εσωτερικών για το Λόφο Κοπανά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τριμελής αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής σωματείων, συλλόγων και φορέων του Βύρωνα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του λόφου Κοπανά, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον συνεργάτη του Υπουργού Εσωτερικών κύριο Στέλλα Αντώνιο. Την ίδια ώρα κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής, πραγματοποιούσε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο. Η συνάντηση ήρθε ως αποτέλεσμα σχετικού αιτήματος που από τις 17 Ιουνίου η Συντονιστική Επιτροπή είχε αποστείλει στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Στην συνάντηση, από πλευράς Συντονιστικής Επιτροπής τονίστηκαν οι διαχρονικές κυβερνητικές ευθύνες, καθώς τέσσερις δεκαετίες επέτρεψαν δικαστικά να χρονίσει ένα θέμα που έγκαιρα θα έπρεπε οι κυβερνήσεις να έχουν λύσει. Προτάχθηκε η ανάγκη, σε ένα θέμα βαθιά πολιτικό, η λύση να είναι πολιτική, και αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την άμεση παρέμβαση της Κυβέρνησης, η οποία με νομοθετική ρύθμιση θα αποδίδει το λόφο Κοπανά εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στον λαό του Βύρωνα και του Υμηττού.

Από πλευράς Υπουργείου, ο κύριος Στέλλας αφού αναγνώρισε ότι η υπόθεση του λόφου Κοπανά είναι πράγματι μείζονος κοινωνικού ενδιαφέροντος, επικαλέστηκε έλλειψη κάποιων συμπληρωματικών στοιχείων ώστε αυτά να μελετηθούν και να αξιολογηθούν στο σύνολο τους από τους νομικούς συμβούλους του Υπουργείου. Μας παρέπεμψε σε επόμενη συνάντηση σε μια εβδομάδα, που θα είναι σε θέση να μας ενημερώσει για τις προθέσεις και τις δυνατότητες παρέμβασης όπως χαρακτηριστικά ανέφερε του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αναμένοντας την τοποθέτηση του Υπουργείου Εσωτερικών, ας μας επιτραπεί να επαναλάβουμε ότι και σήμερα στη συνάντηση τονίσαμε πώς ούτε μπορούμε να φανταστούμε ότι οι χώροι αυτοί θα πάψουν να ικανοποιούν αντικειμενικές ανάγκες του λαού και της νεολαίας της περιοχής, όπως εδώ και 40 χρόνια, αλλά ούτε και πρόκειται να επιτρέψουμε να συμβεί.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.