Ιστορία 3: ο Γονέας Κήρυκας !

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Γράφει η Τζίνα Ρούπακα*

‘Πρέπει να ….!’ ‘Είναι δική σου η ευθύνη οπότε…’ ‘ Μην παραπονιέσαι, οφείλεις να …’ ‘Εμείς στην ηλικία σου…’  ‘Στο κάτω κάτω είναι υποχρέωση σου…’ ‘ Όλοι έχουμε την αποστολή μας. Αυτό είναι η δική σου αποστολή…’

Μερικές από τις πιο συχνές λέξεις που πολύ εύκολα βγαίνουν από το στόμα ενός γονέα. Του γονέα που αναλαμβάνει το ρόλο να υποδείξει το τι, το πώς, το πότε, το γιατί και το πού στο παιδί του. Και συνήθως δεν αρκείται να υποδείξει αλλά προχωράει στο να επιβάλλει. Αυτός είναι ο γονέας κήρυκας, ο ηθικολόγος, ο γονέας των ‘πρέπει’ και των ‘μη’. Το εντυπωσιακό στο γονέα κήρυκα είναι πως αισθάνεται όχι μόνο ότι κάνει το σωστό αλλά και κάτι παραπάνω. Είναι σχεδόν αυτονόητο στη δική του λογική ότι υπάρχει για αυτόν το σκοπό. Πόσες γενιές δεν έχουμε ζήσει με γονείς κήρυκες; Kαι θα μου πείτε τι πάθαμε; Στην καλύτερη περίπτωση χάσαμε τον αυθορμητισμό, την αυθεντικότητα, την ιδιαιτερότητα, τη διαφορετικότητα και ίσως την αθωότητα μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις στερηθήκαμε αυτονομία και αυτοπεποίθηση. Στη χειρότερη περίπτωση γίναμε αντιδραστικοί, υπερβολικοί, συναισθηματικά διαταραγμένοι. Φυσικά, όλα αυτά δε μπορεί να τα φανταστεί και ούτε να τα αποδεχτεί ο γονέας κήρυκας αφού νιώθει ότι κάνει το σωστό.

Όμως αυτό που είναι σωστό για μένα μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να γίνει πράξη από το παιδί μου, απλά γιατί εκείνο δεν είναι εγώ. Είναι μια διαφορετική οντότητα με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, τα δικά του θέλω και τα δικά του μπορώ. Μα θα μου πείτε: ‘ δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε; να αφήσουμε τα παιδιά μας ανεξέλεγκτα; OXI BEBAIA!

Είναι ανάγκη, όμως, να διαχωρίσουμε εντελώς ‘τα ευεργετικά όρια’, που από πολύ νωρίς σωστά θέτουμε στα παιδιά μας, από ‘τα στείρα πρέπει’ της καθοδηγούμενης συμπεριφοράς τους. Σημαντικό δεν είναι να επιβάλλουμε στο παιδί την ηθική μας αλλά να μεγαλώσουμε συνειδητά ηθικά παιδιά. Παιδιά που θα διαλέγουν να κάνουν το σωστό όχι από φόβο αλλά από σεβασμό στον εαυτό τους και στους υπόλοιπους. Παιδιά που θα έχουν πρότυπο τις δικές μας ηθικές συμπεριφορές στην πράξη…Που θα αντλούν από εμάς έμπνευση και όχι τιμωρία!

Είναι αναμφίβολα ο πιο δύσκολος δρόμος αλλά αξίζει. Αξίζει όχι μόνο για την εξέλιξη των παιδιών μας αλλά και για την σχέση τους μαζί μας. Ο γονέας κήρυκας είναι ίσως αυτός που μπορεί να καταστρέψει την επικοινωνία με το παιδί του οριστικά και αμετάκλητα!

«ΈΧΟΥΜΕ 2 ΕΙΔΗ ΗΘΙΚΗΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ» Μπέρτραντ Ράσελ

* Η Τζίνα Ρούπακα είναι: 

Διευθύντρια Εκπαιδευτηρίων So easy Βύρωνα

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Γονέων & Δασκάλων  (Parent & Teacher Effectiveness Trainer-PET & ΤET, Gordon )

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.