Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι… αλλιώς! Γ. ΛΕΛΟΣ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;

2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα

3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου

4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι

5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;

6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη

7.  Αγαπημένη ατάκα/motto

   Γιώργος Λέλος

Δημοτική Παράταξη : «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ»

  1. Το αγαπημένο μου σημείο στον Βύρωνα είναι η πλατεία Σμύρνης, καθώς υπάρχει το άγαλμα του εθνομαρτύρος Χρυσοστόμου Σμύρνης ο οποίος διετέλεσε Μητροπολίτης με πρωτοβουλίες για τον αθλητισμό, την παιδεία και την κοινωνική πρόνοια της πόλης.
  2. Η τιμή που μου έκανε ο λαός της πόλης μου το 2019, να με εξελέξη δημοτικό σύμβουλο και μάλιστα πρώτο στην παράταξη μου. 
  3. Προτέρημα: Η επιμονή μου, που έχει σαν επακόλουθο την επίτευξη των στόχων μου. 

Ελάττωμα: Δεν έχω ενδιαφέρον για θέματα που θεωρώ ασήμαντα, παρ’όλο που για κάποιους είναι σημαντικά.

  1. Η αγαπημένη μου ταινία είναι «ο Φυγάς», γιατί περνά το μήνυμα πως πάντα πρέπει να μάχεται κανείς, ώστε να λάμψει η αλήθεια, όσο αντίξοες κι αν είναι οι συνθήκες.

Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το «Dust in the wind» των Kansas, καθώς στο τέλος της ημέρας, όλοι είμαστε σκόνη στον άνεμο και δε χωρούν αντιπάθειες και μίση.

  1. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα αν εκλεγόμουν δήμαρχος, θα ήταν να δημιουργήσω έναν σύγχρονο εμπορικό πεζόδρομο για να τονώσω την επιχειρηματικότητα στην πόλη μας.
  2. Ως ένας από τους επιχειρηματίες της πόλης μας στον κλάδο της εστίασης, λάμβανα πάντα υπ’ όψιν μου την οικονομική ανάγκη μαθητών, φοιτητών, πολύτεκνων και ανέργων παρέχοντας του ειδικές προσφορές στα προϊόντα.
  3. Η αγαπημένη μου ατάκα είναι η λέξη «εύκολα». 

Μερικές φορές σηκώνεσαι από το κρεβάτι το πρωί και σκέφτεσαι «δεν πρόκειται να τα καταφέρω», αλλά μέσα σου γελάς, επειδή θυμάσαι όλες τις φορές που ένιωσες έτσι και τελικά τα κατάφερες εύκολα… 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.