Σε καθεστώς καθολικού lockdown τίθεται η Αυστρία, με την κυβέρνηση της χώρας να επιδιώκει την ανάσχεση του νέου κύματος μολύνσεων από τον κορωνοϊό. Το αυστριακό «παράδειγμα» ακολούθησε χθες και η Βαυαρία, με το γερμανικό κρατίδιο να αναστέλλει τη λειτουργία των παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων αγορών και τον ομοσπονδιακό υπουργό Υγείας της χώρας να κάνει λόγο για επικείμενους περιορισμούς στις δραστηριότητες ανεμβολίαστων πολιτών.

Σε μία ακόμα ιδιαίτερα σκοτεινή πανδημική φάση εισέρχεται, για άλλη μια φορά, η Ευρώπη, καθώς παντού οι νέες λοιμώξεις παρουσιάζουν έκρηξη.

Χθες, η Αυστρία άνοιξε τον χορό των καθολικών lockdowns, εγκαταλείποντας, σε λιγότερο από μία εβδομάδα, το «απαγορευτικό για ανεμβολίαστους» καθώς δεν απέδωσε.

Το νέο μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε ο καγκελάριος Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ. Ταυτόχρονα, καθίσταται υποχρεωτικός για όλους ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 από την 1η Φεβρουαρίου. Χθες, για μία ακόμα φορά η χώρα κατέγραψε ρεκόρ νέων ημερήσιων κρουσμάτων ξεπερνώντας τις 15.000.

«Εξαιρετικά κρίσιμη» η κατάσταση της πανδημίας και στη γειτονική Γερμανία, που αναμένεται να επιβληθούν μέτρα στους ανεμβολίαστους. Ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν δήλωσε χθες ότι η χώρα βρίσκεται «σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», υπογραμμίζοντας ότι «δεν είμαστε σε θέση να αποκλείσουμε τίποτα». Ο επικεφαλής του επιδημιολογικού Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ απηύθυνε έκκληση στους συμπατριώτες του να παραμείνουν στο σπίτι τους, χαρακτηρίζοντας ανεπαρκή τα ισχύοντα μέτρα και προειδοποιώντας για «μαύρα Χριστούγεννα».

Η Βαυαρία ανακοίνωσε χθες τη ματαίωση όλων των χριστουγεννιάτικων αγορών, το κλείσιμο μπαρ και κλαμπ και την επιβολή τοπικών lockdowns σε περιοχές της με κυλιόμενο εβδομαδιαίο μέσο όρο κρουσμάτων πάνω 1.000 ανά 100.000 κατοίκους, αλλά και εκτεταμένους περιορισμούς σε όλο το κρατίδιο από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και για τρεις εβδομάδες. Ο πρωθυπουργός του κρατιδίου, Μάρκους Σόντερ, τόνισε ότι στις βεβαρημένες περιοχές θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν κανονικά με διαγνωστικά τεστ, τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί, το λιανικό εμπόριο (με τον όρο του ενός πελάτη ανά 20 τ.μ.), οι οίκοι ευγηρίας και τα κέντρα αποκατάστασης.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ άναψε το πράσινο φως για τη χορήγηση αναμνηστικών δόσεων σε όλους τους ενήλικους πολίτες έξι μήνες μετά τη δεύτερη δόση.

Eρευνα που πραγματοποίησε η βρετανική YouGov έδειξε ότι η πλειονότητα των πολιτών 10 ευρωπαϊκών κρατών στηρίζει την επιβολή εμβολιαστικών διαβατηρίων σε καφέ, εστιατόρια και γυμναστήρια.

Tέλος, αύξηση του δείκτη αναπαραγωγής (Rt) πάνω από τη μονάδα κατέγραψε το Ισραήλ, έπειτα από μήνες συρρίκνωσης της πανδημίας. Η κυβέρνηση προειδοποίησε ότι η περαιτέρω εξάπλωση της COVID-19 θα επιφέρει νέα μέτρα. Οι αναμνηστικές δόσεις χορηγούνται στο Ισραήλ ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού.

Πηγή: kathimerini.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.