«Θα έχουμε εκατόμβη νεκρών εάν δεν γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός»  δήλωσε το πρωί της Τετάρτης (24/11) στον ΣΚΑΪ  ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Νίκος Καπραβέλος περιέγραψε με ιδιαίτερα μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στο «Παπανικολάου» με την πανδημία του κορονοϊού. Όπως είπε έχει αδειάσει η Γαστρεντερολογική Κλινική, μετά τη χειρουργική και παθολογική για να υποδεχθούν τη σημερινή εφημερία.«Περιμένουμε 50-60 ασθενείς, περιμένουμε πάνω από 100 προσελεύσεις κάθε εφημερία είναι και ένας εφιάλτης. 5-6 θα χρειαστούν κρεβάτια εντατικής», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι «ότι γυρνάμε γύρω από το πρόβλημα και το δυσκολεύουμε»

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», οι πάνω από 60 ετών και ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και «παίζουν το σύστημα». Όπως είπε ο Νίκος Καπραβέλος δεν υπάρχει άλλη λύση από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. «Θα έχουμε εκατόμβες νεκρών» τόνισε.

Επανέλαβε δε ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι εφιαλτική, εξηγώντας ότι έχουν αδειάσει τα χειρουργεία και έχει πάει το προσωπικό στις ΜΕΘ και το υπόλοιπο – όπως είπε- δεν φτάνει.

Όσον αφορά για την πρόταση του υπουργού Υγείας να υπάρχει ένα ενιαίο ΕΣΥ, σημείωσε ότι για τον ίδιο είναι καλοδεχούμενο. «Είναι τεράστιες οι υγειονομικές ανάγκες δεν υπάρχει διάκριση του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Έπρεπε όλοι μαζί να συστρατευτούν», ανέφερε.

Πηγή: newsit.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.