Του Ανήσυχου Βυρωνιώτη Ανδρέα Λεκατσά

Σε μείζον πρόβλημα για το μέλλον της πόλης μας έχει αναδειχθεί η δικαστική περιπέτεια των τελευταίων ετών, με τους διεκδικητές της έκτασης του λόφου Κοπανά. Η απόφαση του Εφετείου εις βάρος του Δήμου μας αποτελεί τροχοπέδη για τον Βύρωνα. Το Θέατρο Βράχων και οι γύρω αθλητικές και πολιτιστικές δομές αποτελούν μοναδικό εργαλείο οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης.

Πρόσφατα, λάβαμε γνώση για νέες εξελίξεις στο μέτωπο, όπως η ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗ των φερόμενων ως «ιδιοκτητών» της έκτασης, να την παραχωρήσουν με αντάλλαγμα το δικαίωμα να χτίσουν σε ένα κομμάτι της, το οποίο θα κρατήσουν υπό την κυριότητα τους. Ανεξάρτητα από την ΑΚΑΙΡΗ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ, τολμώ να πω, για τον λαό του Βύρωνα πρόταση, εντύπωση προκαλεί ότι η ενημέρωση προς το Δημοτικό Συμβούλιο δεν προήλθε από τον Δήμαρχο, αλλά από τον επικεφαλής της παράταξης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ» Μίλτο Μπαντή, ο οποίος έλαβε γνώση για το περιεχόμενό της από προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ!!!

Οι αλλεπάλληλες οχλήσεις τις αντιπολίτευσης προς τη Δημοτική Αρχή, προκειμένου να λάβει γνώση της υπερασπιστικής οδού και των δικογράφων που συνοδεύουν την αίτηση αναιρέσεως της εφετειακής απόφασης, έχουν μείνει ως σήμερα αναπάντητες. Το Δημοτικό Συμβούλιο, στην συνεδρίαση της Δευτέρας 8/11, ψήφισε κατά πλειοψηφία ΕΝΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ των επικεφαλής των παρατάξεων για τον φάκελο Κοπανά. Μάλιστα, προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ δεν υπερψήφισαν την πρόταση που απέβλεπε στην ενημέρωσή τους. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η στάση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βασιλείου ΔΕΜΠΟΝΟΥ, ο οποίος απείχε, ενώ είχε υπερψηφίσει ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΗΦΙΣΜΑ τον Ιούνιο του 2021. Καλό θα ήταν για τον Δήμαρχο να εισακούσει την απόφαση αυτή, η οποία ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, αντίθετα τον ΕΝΙΣΧΥΕΙ στην υπερασπιστική του προσπάθεια και δίνει έναν ΕΝΩΤΙΚΟ χαρακτήρα στην διεκδίκηση. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!

Η διεκδίκηση της έκτασης του λόφου Κοπανά είναι υπόθεση όλων μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.