Του Αντώνη Μακρή

Σκληραίνουν τα μέτρα απέναντι στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, με συνέπειες που σε βάθος χρόνου θα είναι ολέθριες για όλους μας! Και πριν τους κάψουμε στην πυρά για αντικοινωνική συμπεριφορά, θα πρέπει να αναλογιστούμε ποιες πολιτικές μας έχουνε φτάσει εδώ που είμαστε και πόση συμμετοχή είχαμε σαν υπήκοοι στην αυτοκρατορία της παρακμής που αποσάθρωσε την κοινωνία!

Πόσοι συμμετείχαμε στο παιχνίδι του ατομισμού και της εκπλήρωσης του μικροαστικού ονείρου της προσωπικής «προόδου», αδιαφορώντας για την καταλήστευση του τρίτου κόσμου, για τη λεηλασία της φύσης, για την αποξένωση, την εξαφάνιση της κοινότητας, έτσι που καταντήσαμε από ένα σημείο και μετά, ερμητικά κλεισμένοι σε πόλεις κλουβιά? Πόσοι στρογγυλοκάτσαμε στην «κορεκτίλα» του καπιταλιστικού τρόπου ζωής και της αέναης ανάπτυξης, νομίζοντας ότι οι φυσικοί πόροι είναι ανεξάντλητοι?

Και τώρα το παιχνίδι γύρισε εις βάρος μας. Πρώτα η Κρίση, μετά οι πανδημίες και οσονούπω, σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, κινδυνεύουμε και με ένα πόλεμο ή ακόμα και με μία ακραία συνθήκη έλλειψης αγαθών! Και έρχεται το ίδιο σύστημα να τα διαχειριστεί με τον τρόπο που ξέρει, δηλαδή πετώντας σιγά σιγά στα σκουπίδια την πλέμπα!

Και σε αυτό το σημείο αρχίζουν τα παρατράγουδα. Από όλον αυτόν τον μικροαστικό παροξυσμό προέκυψε η ιδιωτεία σε μεγάλη μερίδα πολιτών που αδυνατούν να ερμηνεύσουν την κατάσταση και απούσης της διαλεκτικής και της κοινωνικής ευαισθησίας, συνωμοσιολογούν ακατάπαυστα. Δεν μπορώ να παραβλέψω, όμως, ότι πέραν του προφανούς, αυτή η ιατρική πράξη με διατάγματα και απειλές από κυβερνήσεις αντιλαϊκές στον πυρήνα τους είναι μια μετάβαση προς ένα ολοκληρωτικό μεγακράτος!

Άρα δεν μπορώ παρά να είμαι αμήχανος μπροστά στο πογκρόμ που ετοιμάζει το Κράτος και δεν μπορώ να χαίρομαι για τον αποκλεισμό πολιτών δαιμονοποιώντας τους και βγάζοντας με αυτόν τον τρόπο «λάδι» τις αντικοινωνικές πολιτικές του Παγκόσμιου Καπιταλισμού και της ντόπιας αποικίας εντολοδόχων, γιατί νιώθω ότι σκάβω το λάκκο μου για τα επόμενα περιοριστικά μέτρα που θα αφορούν τους πάντες με τις πάσης φύσεως «έκτακτες καταστάσεις»!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.