Ο υπουργός Εσωτερικών προανήγγειλε στη βουλή σχετική τροπολογία, επισημαίνοντας ότι όταν τελειώσει η πανδημία θα λήξουν και οι συμβάσεις.

Τροπολογία για την τρίμηνη παράταση των λεγόμενων συμβασιούχων covid ανακοίνωσε o υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης κατά την ομιλία του στην βουλή για τον προϋπολογισμό.  Απαντώντας σε σχετική αναφορά της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελίας Λιακούλη, ο κ. Βορίδης είπε ότι θα φέρει τροπολογία που θα δίνει παράταση έως τις 31/03/2022, για τους συμβασιούχους που προσελήφθησαν στους ΟΤΑ για την αντιμετώπιση αναγκών λόγω της πανδημίας.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι όταν τελειώσει η πανδημία θα λήξουν και οι σχετικές συμβάσεις. Όπως είπε ο κ. Βορίδης, η τροπολογία αυτή θα ενταχθεί σε νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί στις 21/12/2021.

Να επισημάνουμε ότι τα κενά σε όλες τις υπηρεσίες των ΟΤΑ όλης της χώρας, είναι τεράστια. Δεν γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, παρά μόνο αποχωρήσεις λόγο συνταξιοδότησης.

Η επιλογή κυβέρνησης- Δημάρχων να προσλαμβάνουν συμβασιούχων με δίμηνες συμβάσεις, όχι μόνο δεν λύνουν το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, αναπαράγουν το ρουσφέτι και την ομηρία των συμβασιούχων.

Παλιά μου τέχνη κόσκινο

Πηγή: rogmistinenimerosi2

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.