Του Ανήσυχου Βυρωνιώτη Ανδρέα Λεκατσά

Έρχονται τα Χριστούγεννα και πλησιάζει η Πρωτοχρονιά.

Σε όλο τον κόσμο αυτές οι μέρες είναι μέρες εορταστικές.

Η γέννηση του Ιησού και η προσμονή για μια καλύτερη χρονιά, δημιουργούν μέσα μας ένα ευχάριστο κλίμα, μια ζεστή, γιορταστική ατμόσφαιρα.

Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και οι βιτρίνες των καταστημάτων, γεμάτες χρώμα, τονίζουν αυτή την εορταστική διάθεση.

Είναι αλήθεια πως και φέτος, όπως και πέρυσι, η πανδημία έχει κοστίσει στον ψυχισμό μας, στη διάθεσή μας, στο κέφι μας αλλά και στην τσέπη μας.

Κι όλα αυτά αντανακλώνται και στις επιχειρήσεις της πόλης μας, με αποτέλεσμα πολλές από αυτές να φτάνουν στα όριά τους, και αν δεν έχουν κλείσει να είναι κοντά σε μία τέτοια απόφαση.

Για εμάς λοιπόν, για κάθε δημότη αυτής της πόλης, η έμπρακτη αλληλεγγύη, η στήριξη του γείτονά μας είναι καθήκον και αυτές τις άγιες μέρες είναι ένα ιερό καθήκον.

Μια αγορά που θα κάνουμε, ένα δώρο, ένα παιχνίδι, δεν πρέπει να αλλάζει μόνο τη διάθεσή μας, αλλά πρέπει να γίνει και το εργαλείο για να αλλάξει η διάθεση όλης της πόλης!

Τη μιζέρια της πανδημίας, το φόβο της, θα τον πολεμήσουμε φτιάχνοντας τη διάθεσή μας και ομορφαίνοντας τη ζωή μας. Είναι η μόνη άμυνα στο κακό που μας έχει βρει.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε, οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις του Βύρωνά μας, ώστε να συμβάλλουμε στην επιβίωση τους. Στηρίζουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας επιχειρηματίες.

Καλές γιορτές, υγεία και χαρές σε όλους!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.