Το όμορφο παιχνίδι!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

(Αφιέρωση στους ορκισμένους οπαδούς των ΠΑΕ και του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»…)

Όταν το πολεμικό πλοίο του Αγγλικού βασιλικού ναυτικού, με το όνομα «Στέμμα», κατέφθασε στη Βραζιλία το 1894, στο πλαίσιο των αυτοκρατορικών του επιδιώξεων, εκτός από στρατιώτες, διπλωμάτες και έμπορους, έφερε και τσουβάλια με μπάλες.

Δεν ήταν πολλά χρόνια που το Βρετανικό βίαιο παιχνίδι που παιζόταν από αλήτες και ήταν κάτι μεταξύ αγώνα με μπάλα και πεδίου μάχης, είχε εξελιχθεί σε σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αρχικά απαξιώνονταν από τους αριστοκράτες, μέχρι πού κατάλαβαν ότι καλλιεργεί το σώμα και το πνεύμα, καθώς προσομοιάζει στον πόλεμο. Έτσι, το εξευγένισαν θεσπίζοντας κανόνες και άρχισαν να το διαδίδουν.

Στη Βραζιλία εκείνο το ηλιόλουστο πρωινό, δύο καλογυμνασμένες ομάδες άρχισαν να παίζουν και προσπαθούσαν η μια να περάσει την μπάλα στο τέρμα της άλλης σημειώνοντας μάλιστα στα δοκάρια το σκορ, μπροστά στα μάτια των έκθαμβων ντόπιων, μαύρων και Ινδιάνων.

Οι ιθαγενείς είχαν στην παράδοσή τους παιχνίδια με μπάλα, με αξιοσημείωτες ικανότητες, που έμοιαζαν με τελετουργικούς χορούς με στόχο την συγκρότηση της κοινότητας και την επίκληση στο Θεό Ήλιο.

Το παιχνίδι των λευκών ήταν σκληρό, δυνατό, χωρίς φαντασία και μοναδικό σκοπό είχε την συντριβή του αντιπάλου.

Όταν τους κάλεσαν οι λευκοί να παίξουν, έγινε ένας σουρεαλιστικός αγώνας, όπου οι Βρετανοί σε όλη την διάρκεια δέρνανε και έβαζαν γκολ, ενώ οι ξυπόλυτοι ιθαγενείς -που δεν τολμούσαν βέβαια να αγγίξουν τους λευκούς καθότι σκλάβοι- παίξανε αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα. Και τότε γεννήθηκε ένα μοναδικό στυλ.

Η μπάλα δεν έπεσε ποτέ κάτω, γλίστραγε από το κεφάλι στα πόδια, κόλλαγε στο στήθος σα μαγνήτης, άλλαζαν πάσες με εναέριες ακροβατικές φιγούρες μοναδικής ομορφιάς, κάνανε σπασίματα μέσης, τακουνάκια, προσποιήσεις, φαντασμαγορικές κινήσεις.

Ήταν, το δίχως άλλο, μια χορευτική παράσταση.

Ο αγώνας έληξε με εμφατικό σκορ υπέρ των σκληροτράχηλων Βρετανών και με πολλές μελανιές των ιθαγενών από τα βάναυσα χτυπήματα, αλλά χιλιάδες φτωχοδιάβολοι χόρεψαν και ήπιαν μέχρι σκασμού, ευτυχισμένοι που οι συμπατριώτες τους έδειξαν το δικό τους όμορφο παιχνίδι και έτσι πήραν τη δική τους νίκη.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.