Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα 20-12, δέκα δένδρα βρίσκονται αντιμέτωπα με την κοπή τους.

Διαβάστε στην Πρόσκληση τα θέματα που περιλαμβάνουν αναλυτικά την κοπή των δένδρων.

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝA      

ΠΡΟΣ – Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόριο Κατωπόδη – κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: – Γενική Γραμματέα Δήμου Βύρωνα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί, στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Έγκριση αποδοχής τρίτης παράτασης συμβατικού χρόνου του Ειδικού Δεσμευμένου Λογαριασμού στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων για την υλοποίηση του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» Άξονας Προτεραιότητας 4 «Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα»
  2. Πρόγραμμα Πολιτιστικής Δράσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για τις ενέργειες: α) Διενέργεια 8ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Λογοτεχνικής Έκφρασης για εφήβους και νέους με τίτλο «στο βλέμμα του Μπάιρον» για το έτος 2022 και β) Λειτουργία της νεανικής Λογοτεχνικής συντροφιάς
  3. 3. Δέσμευση του Δημοτικού συμβουλίου για την μεταστέγαση του 4ου Νηπιαγωγείου Βύρωνα
  4. Έγκριση της με αριθμό 51/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με την κοπή δένδρου (νεραντζιά) που φύεται σε πεζοδρόμιο στην οδό Χρυσάφης 25
  5. Έγκριση της με αριθμό 57/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με την κοπή δύο (2) δένδρων (βραχυχίτωνες) που φύονται σε πεζοδρόμιο στην οδό Τράλλεων 42
  6. Έγκριση της με αριθμό 58/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με την δένδρου (αείλανθου) που φύεται σε τσιμεντένιο πεζοδρόμιο στην οδό Αγίας Παρασκευής κοπή ενός 2
  7. Έγκριση της με αριθμό 59/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με την κοπή ενός δένδρου (ευκαλύπτου) που φύεται σε πεζοδρόμιο στην οδό Δελμούζου 11
  8. Έγκριση της με αριθμό 61/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με την κοπή τριών δένδρων (2 ελιές & μία κουτσουπιά) που φύονται σε πλακόστρωτο πεζοδρόμιο στην οδό Ελλησπόντου 6 2
  9. Έγκριση της με αριθμό 62/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με την κοπή ενός δένδρου (Λεμονιά) που φύεται σε πεζοδρόμιο στην οδό Φορμίωνος 278
  10. Έγκριση της με αριθμό 63/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με την κοπή μιας λεμονιάς εκ των τριών που φύονται επί της οδού Δήλου στη συμβολή των οδών Δήλου & Φορμίωνος 144

Σύμφωνα με την Πρόσκληση τα έξι από τα δέκα θέματα, αφορούν την κοπή δέκα δένδρων σε διάφορες οδούς της πόλης μας και καλούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι να αποφασίσουν την κοπή των συγκεκριμένων δένδρων ή όχι.

Η απόφαση στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ποιότητας ζωής λαμβάνεται τις περισσότερες φορές μόνο από την παράταξη του Δημάρχου που έχει την απόλυτη πλειοψηφία, σύμφωνα με το νόμο της Ν.Δ.(Θεοδωρικάκου) που μετέτρεψε από μειοψηφία σε πλειοψηφία τις δημοτικές αρχές,  διότι δεν ήταν αρεστή, η ψήφος των δημοτών  και τα  αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα με δημοτικό σύμβουλο, που είναι  μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής, μέχρι σήμερα από την αρχή του χρόνου έχουν κοπεί 30 δένδρα στην πόλη με εισήγηση της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Έτσι όπως είναι δομημένη η πόλη μας, αρκετές φορές τα δέντρα, μπορεί  και να προϋπήρχαν από τις οικοδομικές κατασκευές, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο κ.λ.π.

Σε πολλά σημεία, δρόμους, πεζοδρόμια, ακάλυπτους χώρους, υπάρχουν μικροπροβλήματα, αλίμονο αν ακολουθήσουμε μια πρακτική πονά δόντι κόβει κεφάλι. Τότε θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί- κοπεί τα περισσότερα δένδρα από την πόλη.

Προσπαθούμε να συνυπάρξουμε με αυτά, γιατί εύκολα κόβεται ένα δένδρο, μια Νεραντζιά, Λεμονιά, Ελιά κ.λ.π. δύσκολα όμως αποκαθίσταται.

Εξάλλου η ζωή έχει δείξει ότι υπήρξαν και λανθασμένες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για κοπή δένδρων.  Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόφαση για την κοπή δένδρων στο παλαιό δημαρχείο, όπου οι αντιδράσεις κατοίκων, δημοτικών συμβούλων, ανέτρεψαν αυτή την απόφαση και τα δένδρα διασώθηκαν.

Μπορεί πράγματι να χρειάζεται να κοπεί κάποιο δένδρο γιατί αντικειμενικά εμποδίζει, προκαλεί φθορές κ.λ.π. Αυτό όμως χρειάζεται να είναι κοινή διαπίστωση όλων και  όχι κατά το πως θέλει η δημοτική αρχή ή μια οριακή πλειοψηφία, γιατί υπάρχουν και σκοπιμότητες και αποφάσεις που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, με θύματα τα δένδρα και το περιβάλλον.

Δεν γνωρίζουμε όλα τα σημεία που βρίσκονται τα δέκα δένδρα, που προτείνονται στις έξι εισηγήσεις να κοπούν. Εάν γίνει αυτό αποδεκτό από τους δημοτικούς συμβούλους, θα φτάσουμε στην κοπή 40 δένδρων σε ένα χρόνο. Γιατί άραγε τέτοια έξαρση αυτή τη χρονιά;

Οι δημοτικοί σύμβουλοι πριν σηκώσουν το χέρι τους και ψηφίσουν, έχουν υποχρέωση να έχουν εξετάσει ένα – ένα δένδρο ξεχωριστά και να έχουν πάρει υπόψιν τους όλες τις  παραμέτρους και στην κρίση τους οφείλει να έχει βαρύνουσα σημασία η διαφύλαξη του δένδρου και η συνύπαρξη μας μαζί του.

Γνωρίζουμε όμως την περίπτωση της οδού Χρυσάφης 25 και έχουμε συζητήσει με περίοικους και μας κάνει εντύπωση η επιμονή της δημοτικής αρχής να ικανοποιήσει το αίτημα των πολιτών που διαμένουν στην οικία αυτή.

Η συγκεκριμένη Νεραντζιά προϋπήρχε της οικοδομής και του ΠΑΡΚΙΝΓΚ. Είναι ενδεχομένως μερικούς πόντους προς το σημείο του ΠΑΡΚΙΝΓΚ, δεν εμποδίζει όμως την είσοδο και έξοδο σε αυτό και αυτό το αποκαλύπτει η μέχρι σήμερα χρήση του από τους κυρίους που αιτούνται την κοπή του δένδρου.

Στη συγκεκριμένη Νεραντζιά έριξαν μπετό στη ρίζα για να την ξεράνουν και η δημοτική αρχή αρχικά έκανε πως δεν ήξερε. Μετά από παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο υποχρεώθηκε να παρέμβει  και αφαίρεσέ  το μπετό, προστατεύοντας το δένδρο.

Σήμερα επανέρχεται και προτείνει την κοπή της Νεραντζιάς.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα πρέπει να συναινέσουν στην κοπή της συγκεκριμένης Νεραντζιάς γιατί μπορεί να συνυπάρξει με την χρήση του ΠΑΡΚΙΝΓΚ. Ενός ΠΑΡΚΙΝΓΚ που είναι αμφίβολο εάν μπορούν να σταθμεύσουν ταυτόχρονα δυο αυτοκίνητα μαζί.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι ας μην δημιουργήσουν με την απόφαση τους, άσχημο προηγούμενο, επιβεβαιώνοντας  αυτό που ακούγεται στη γειτονιά ότι όποιος έχει άκρες τα καταφέρνει να κάνει ότι θέλει.

Διότι εάν θεωρηθεί ότι η συγκεκριμένη Νεραντζιά εμποδίζει, τότε θα πρέπει να κοπούν τα περισσότερα δένδρα στην πόλη.   Αντιλαμβάνεστε τι προηγούμενο θα δημιουργήσετε; Δεν θέλουμε να πιστέψουμε, ότι  θα θέλετε να κοπούν τα περισσότερα δένδρα, γιατί με τον ένα η τον άλλο τρόπο μπορεί να θεωρηθεί ότι εμποδίζουν!  Την Θέα, τα τραπεζοκαθίσματα και την …ανάπτυξη.

Αναδημοσίευση από: “Ρωγμή στην ενημέρωση”

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.