Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Βρισκόμαστε ήδη δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας. Τα υγειονομικά μέτρα ανεπαρκή. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι εγκληματικές. Η πολιτική της και οι συνεχείς επικλήσεις στην ατομική ευθύνη αποδείχτηκαν ανεπαρκείς, γιατί δεν υπηρετούν την προστασία της υγείας του λαού αλλά  την απρόσκοπτη λειτουργία και κερδοφορία του κεφαλαίου και των επιχειρηματικών ομιλών.

Οι βασικοί χώροι διασποράς του κορωνοϊού, οι μεγάλοι χώροι δουλείας, τα σχολεία και τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν μείνει ανοχύρωτα με υγειονομικά πρωτόκολλατα οποία δεν ανταποκρίνονται σε ουσιαστικά μέτρα πρόληψης και προστασίας δημόσιας υγείας.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν προβλέπουν καραντίνα για τους εμβολιασμένους, ούτε δωρεάν μαζικά προληπτικά τεστ , ούτε ουσιαστική επιδημιολογική επιτήρηση. Το κόστος  για τις μάσκες και για τα τεστ είναι πολύ μεγαλύτερο από την αύξηση που έδωσε η κυβέρνηση στον κατώτερο μισθό.

Η υποχρεωτική τηλεργασία, που γίνεται με τους χειρότερους όρους, αφορά ένα τμήμα των εργαζομένων οι περισσότεροι συνεχίζουν να δουλεύουν σε αμαξοστάσια, τεχνικές υπηρεσίες, καθαριότητα, κοινωνικές υπηρεσίες κλπ.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να κρύβεται πίσω από την ατομική ευθύνη.

Μάσκες ΚΝ95 ΔΩΡΕΑΝ

Τεστ ράμπιτ και μοριακό ΔΩΡΕΑΝ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΣΥ. ΕΠΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

Τακτικά και ασφαλή δρομολόγια στις συγκοινωνίες

Μέτρα προστασίας της ασφάλειας και της υγείας των εργαζομένων.

Σ’όλους τους χώρους του Δήμου , ΜΑΠ για την πανδημία και την προστασία των εργαζομένων κατά ειδικότητα. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τις ανάγκες της covid  αλλά και  συνολικά των αναγκών όλων των υπηρεσιών του Δήμου.

Μέτρα για την ασφαλή έναρξη των παιδικών σταθμών και των σχολείων.

Μόνο ο λαός θα σώσει τον λαό.

Δ.Σ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.