Ρένα Δούρου: Θέλουν να βγει λάδι ο κ. Μητσοτάκης και να κουκουλωθεί το σκάνδαλο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ρένα Δούρου στην Κυριακάτικη Kontra News:

“Θέλουν να βγει λάδι ο κ. Μητσοτάκης και να κουκουλωθεί το σκάνδαλο όμως αποπνέουν ενοχή”

“Σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, αν είχε η κυβέρνηση κάτι σε βάρος του, ήδη θα ήταν πρωτοσέλιδο στα γνωστά ΜΜΕ”

“Οι αντιδράσεις της κυβέρνησης είναι σπασμωδικές και αποπνέουν ενοχή. Προσπαθεί να φρενάρει τις εξελίξεις για να κτίσει τείχος προστασίας του Πρωθυπουργού. Σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Άλλωστε, είναι ηλίου φαεινότερον, ότι αν είχε στα χέρια της η κυβέρνηση κάτι σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, ήδη θα ήταν πρωτοσέλιδο στα γνωστά ΜΜΕ. Αυτό παρατήρησε, μεταξύ άλλων, η Ρένα Δούρου, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας στην Κυριακάτικη Kontra News και τον δημοσιογράφο Χρήστο Κυμπιτζή.

“Αν κάποιοι στην κυβέρνηση ευελπιστούν ότι αυτή είναι μια συζήτηση «πολυτελείας» που δεν ενδιαφέρει τους πολίτες, αυτό δεν ισχύει. Γιατί οι επενδυτές διαβάζουν στους New York Times για τη σήψη στην καρδιά της Ελλάδας, για λειτουργίες παρακράτους. Αποκτούν την εικόνα μιας πολιτείας όπου η ανομία ξεκινά από την κεφαλή της εξουσίας. Μιας πολιτείας ανασφάλειας δικαίου που δημιουργεί το Μαξίμου ΑΕ, αποτρέποντας έτσι τις σοβαρές, ξένες επενδύσεις, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την ανάκαμψη της οικονομίας”.

Στηλιτεύοντας την ακρίβεια Μητσοτάκη, η ίδια υπογράμμισε : “Ξέρετε, πέρα από τις δημοσκοπήσεις των εταιριών, υπάρχουν κι εκείνες των πολιτών στα σούπερ μάρκετ της ακρίβειας Μητσοτάκη. Και το πρώτο μέλημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν είναι να τρέχει πίσω από τους αριθμούς των δημοσκοπήσεων αλλά να συμβάλλει στην επούλωση των πληγών της κοινωνίας και της οικονομίας εξαιτίας των κυβερνητικών πολιτικών”.

“Η κυβέρνηση επιμένει στην επιδότηση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, ενώ δεν έχει φορολογήσει ούτε ένα ευρώ από τα τεράστια υπερκέρδη των εταιριών του καρτέλ της ενέργειας, όπως είχε υποσχεθεί ο κ. Μητσοτάκης από τον Μάρτιο. Είναι εξόχως προκλητικό το γεγονός, ότι οι επιδοτήσεις γίνονται με τα χρήματα που παίρνουν οι εταιρίες από τις τσέπες των πολιτών με τις υπέρογκες χρεώσεις”.

Επικρίνοντας τέλος την απόφαση της κυβέρνησης για επέκταση του φράκτη στον Έβρο, η Ρ. Δούρου είπε: “Είναι θλιβερό ότι η σημερινή κυβέρνηση έκοψε το νήμα της πολιτικής Τσίπρα στο προσφυγικό που είχαν εκθειάσει διεθνείς οργανισμοί. Στον αντίποδα, ο κ. Μητσοτάκης χαϊδεύει την ακροδεξιά με τους φράκτες, που κάνουν πλουσιότερα τα παράνομα κυκλώματα, και προκρίνει ως «προσόν» υπηκοότητας το παχυλό πορτοφόλι καταζητούμενου από την Ιντερπόλ, με συστατικές επιστολές του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Και όχι τις αρχές του ανθρωπισμού, του διεθνούς δικαίου απέναντι σε εκείνους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους από ανάγκη.”

Αναλυτικά η συνέντευξη της Ρένας Δούρου στην Κυριακάτικη Kontra News:

Πιστεύετε ότι το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων θα φέρει πολιτικές εξελίξεις; Κάποιοι θεωρούν πως ήρθατε …πιο κοντά με το ΠΑΣΟΚ κάτι που ίσως παίξει ρόλο μετεκλογικά.

Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων με αποκλειστική ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ήδη προκαλέσει μια μείζονα πολιτική εξέλιξη. Πλέον υπάρχει αναμφισβήτητα ένα «πριν» κι ένα «μετά». Μια διάρρηξη της Δημοκρατικής και Συνταγματικής τάξης. Κι αν κάποιοι στην κυβέρνηση ευελπιστούν ότι αυτή είναι μια συζήτηση «πολυτελείας» που δεν ενδιαφέρει τους πολίτες, αυτό δεν ισχύει. Γιατί οι επενδυτές διαβάζουν στους New York Times για τη σήψη στην καρδιά της Ελλάδας, για λειτουργίες παρακράτους. Αποκτούν την εικόνα μιας πολιτείας όπου η ανομία ξεκινά από την κεφαλή της εξουσίας. Μιας πολιτείας ανασφάλειας δικαίου που δημιουργεί το Μαξίμου ΑΕ, αποτρέποντας έτσι τις σοβαρές, ξένες επενδύσεις, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την ανάκαμψη της οικονομίας. Παραπέμποντας σε μια ανάπτυξη αποκλειστικά για «φίλους» και ισχυρούς, εκείνους που κερδίζουν από τη μη παραίτηση Μητσοτάκη, όπως ζητούν, στηλιτεύοντας την καταρράκωση του κράτους δικαίου, της δημοκρατίας, κορυφαίοι συνταγματολόγοι που δεν είναι… ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές οι διαπιστώσεις συνθέτουν τη βάση για προγραμματική σύγκλιση των δημοκρατικών δυνάμεων για μια προοδευτική διακυβέρνηση. Έγκαιρα, με τις θέσεις και το συνέδριό του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καλέσει για τη δημοκρατική ανάταξη του τόπου, την απαλλαγή από τον βραχνά Μητσοτάκη, την επούλωση των κοινωνικών και οικονομικών πληγών. Την ελπίδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει η εξεταστική να επικεντρωθεί στο τωρινό σκάνδαλο… Αφού δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, γιατί δεν δέχεστε την έρευνα από το 2012 που θέλει η ΝΔ;

Όπως το πάει η κυβέρνηση, θα μπορούσαμε να πάμε και στο… 1821, τη δολοφονία του Καποδίστρια, κλπ. Με προκλητικούς αντιπερισπασμούς όμως σαν αυτόν του 2012, που μπορεί άραγε να αφορά και την κυβέρνηση Σαμαρά (;), η κυβέρνηση επιχειρεί να κρύψει τις πραγματικές της προθέσεις. Να βγει λάδι ο κ. Μητσοτάκης και να κουκουλωθεί το σκάνδαλο. Αυτό φάνηκε και από την ΠΝΠ που πέρασε χωρίς διαβούλευση, διατηρώντας το νομικό πυρήνα όπου επωάστηκε το σκάνδαλο. Όμως η προσπάθεια να επιβάλλει κλίμα ζόφου σκοντάφτει καθημερινά. Χαρακτηριστική η τελευταία αποκάλυψη του Politico για την προσπάθεια της κυβέρνησης να απαξιώσει το αίτημα της Κομισιόν για το predatorgate, επιρρίπτοντας την ευθύνη σε δήθεν αναξιόπιστα ΜΜΕ! Οι αντιδράσεις της κυβέρνησης είναι σπασμωδικές και αποπνέουν ενοχή. Προσπαθεί να φρενάρει τις εξελίξεις για να κτίσει τείχος προστασίας του Πρωθυπουργού. Σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Άλλωστε, είναι ηλίου φαεινότερον, ότι αν είχε στα χέρια της η κυβέρνηση κάτι σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, ήδη θα ήταν πρωτοσέλιδο στα γνωστά ΜΜΕ. Σε αντίθεση με την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, που χάθηκε στη μετάφραση των Δελτίων Ειδήσεων παρότι ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συνέχισης της ασυδοσίας και της εκτροπής με παρακολουθήσεις ακόμη και σήμερα. Σκεφθείτε μόνο αυτή η δήλωση να γινόταν με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: έκτακτα Δελτία Ειδήσεων θα ζητούσαν ανά ώρα παραίτηση Τσίπρα.

Οι δημοσκοπήσεις σας δείχνουν πίσω από τη ΝΔ; Τις θεωρείτε αξιόπιστες ή χαλκευμένες; 

Ξέρετε, πέρα από τις δημοσκοπήσεις των εταιριών, υπάρχουν κι εκείνες των πολιτών στα σούπερ μάρκετ της ακρίβειας Μητσοτάκη. Και το πρώτο μέλημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν είναι να τρέχει πίσω από τους αριθμούς των δημοσκοπήσεων αλλά να συμβάλλει στην επούλωση των πληγών της κοινωνίας και της οικονομίας εξαιτίας των κυβερνητικών πολιτικών. Να θυμίσω εδώ ότι έχουμε καταθέσει προγράμματα για την οικονομία, όπως τα «Μένουμε Όρθιοι» 1 και 2, για το νέο ΕΣΥ, την Παιδεία, την ενέργεια. Και μαζί με τους πολίτες, αγωνιζόμαστε τόσο για την ανάταξη της οικονομίας όσο και της Δημοκρατίας στην κοιτίδα της. Αγωνιζόμαστε κατά του εκφασισμού που έχει την υπογραφή Μητσοτάκη, έτσι ώστε οι ίδιοι οι πολίτες να πάρουν αδιαμεσολάβητα στα χέρια τους τις ζωές τους. Και αυτό θα γίνει στις κάλπες που αργά ή γρήγορα θα στηθούν, στέλνοντας σπίτι του τον κ. Μητσοτάκη.

Ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες νέα επιδότηση για το ρεύμα… Πώς σχολιάζετε τα μέτρα για τη στήριξη των πολιτών από την ακρίβεια που έχει λάβει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση;

Η κυβέρνηση επιμένει στην επιδότηση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, ενώ δεν έχει φορολογήσει ούτε ένα ευρώ από τα τεράστια υπερκέρδη των εταιριών του καρτέλ της ενέργειας, όπως είχε υποσχεθεί ο κ. Μητσοτάκης από τον Μάρτιο. Είναι εξόχως προκλητικό το γεγονός, ότι οι επιδοτήσεις γίνονται με τα χρήματα που παίρνουν οι εταιρίες από τις τσέπες των πολιτών με τις υπέρογκες χρεώσεις. Έρχεται χειμώνας με τους πολίτες να αγωνιούν για το πώς θα ζεστάνουν τα σπίτια τους ενώ τα γαλάζια golden boys συνεχίζουν το πάρτι τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εδώ και πάνω από έναν χρόνο, ασκώντας εποικοδομητική πολιτική, σε αντίθεση με τις κραυγές του κ. Μητσοτάκη όταν ήταν στην αντιπολίτευση, καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις που απορρίπτονται από μια ιδεοληπτική κυβέρνηση που εμμένει στο δόγμα «ακρίβεια για πολλούς, κέρδη για λίγους».

Η κυβέρνηση αποφάσισε την επέκταση του φράκτη στον Έβρο και αναβάθμιση της επιτήρησης… Ποια η θέση σας; Τι απαντάτε στη Δεξιά που λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ανοιχτά σύνορα;

Αντί η κυβέρνηση να διεκδικεί ευρωπαϊκές πολιτικές υποδοχής και ένταξης με δίκαιη κατανομή της ευθύνης μεταξύ των χωρών, δέχθηκε να κάνει την… ασπίδα σε μια Ευρώπη-φρούριο. Ακριβώς αυτή που συχνά ο Πάπας Φραγκίσκος επικρίνει, στηλιτεύοντας την έλλειψη ευαισθησίας των Ευρωπαίων που ξεχνούν τη μεταναστευτική τους ιστορία. Είναι θλιβερό ότι η σημερινή κυβέρνηση, έκοψε το νήμα της πολιτικής Τσίπρα στο προσφυγικό που είχαν εκθειάσει διεθνείς οργανισμοί. Στον αντίποδα, ο κ. Μητσοτάκης χαϊδεύει την ακροδεξιά με τους φράκτες, που κάνουν πλουσιότερα τα παράνομα κυκλώματα, και προκρίνει ως «προσόν» υπηκοότητας το παχυλό πορτοφόλι καταζητούμενου από την Ιντερπόλ, με συστατικές επιστολές του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Και όχι τις αρχές του ανθρωπισμού, του διεθνούς δικαίου απέναντι σε εκείνους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους από ανάγκη. Την ίδια ανάγκη που παλιότερα έσπρωξε χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους της ξενιτιάς στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Αυστραλία, όπου συχνά αντιμετώπισαν ξενοφοβικές συμπεριφορές. Επιλήσμων ιστορίας και παραδόσεων ο κ. Πρωθυπουργός οδηγεί τον τόπο σε αδιέξοδα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.