Συνάντηση του Δημάρχου Βύρωνα με μαθητές λυκείων υπό κατάληψη που αντιδρούν στο άνοιγμα των σχολείων χωρίς επαρκή μέτρα για τον κορονοϊό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Βύρωνα, σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

Βύρωνας, 12/1/2021

Συνάντηση του Δημάρχου Βύρωνα με μαθητές λυκείων υπό κατάληψη που αντιδρούν στο άνοιγμα των σχολείων χωρίς επαρκή μέτρα για τον κορονοϊό

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης συνάντησε σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης αντιπροσωπεία μαθητών Λυκείων του Βύρωνα που τελούν υπό κατάληψη, αντιδρώντας στην έναρξη μαθημάτων, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και την εκτόξευση των κρουσμάτων κορονοϊού, χωρίς επαρκή μέτρα προστασίας των μαθητών και των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η αντιπροσωπεία μαθητών από το 1ο, το 3ο και το 5ο Λύκειο Βύρωνα έθεσαν θέματα όπως:

  • Η αραίωση των μαθητών ανά τμήμα,
  • η κατάργηση του 50% + 1 για το κλείσιμο ενός σχολικού τμήματος,
  • η πραγματοποίηση καθημερινών και επαναλαμβανόμενων tests με την ευθύνη δημόσιων δομών υγείας και χωρίς την οικονομική επιβάρυνση μαθητών και εκπαιδευτικών,
  • η διενέργεια μαθημάτων με τηλεκπαίδευση μέσω αξιόπιστης πλατφόρμας υπό την ευθύνη του δημοσίου που θα εγγυάται και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των μαθητών.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα συμφώνησε με τα αιτήματα των μαθητών, τα οποία χαρακτήρισε δίκαια. Σημείωσε μάλιστα ότι παρά το γεγονός ότι οι καταλήψεις σχολείων συνεπάγονται απώλεια διδακτικών ωρών, είναι εύλογη και δικαιολογημένη η ανησυχία των παιδιών και τη συμμερίζεται ως δήμαρχος και ως εκπαιδευτικός. Τόνισε ακόμα ότι τα προβλήματα που θέτουν οι μαθητές αφορούν το σημαντικότερο αγαθό της υγείας, γι’ αυτό και τάσσεται στο πλευρό τους. Δεσμεύτηκε δε ότι θα στείλει άμεσα σχετικές επιστολές, τόσο στο Υπουργείο Εσωτερικών, όσο και στο Υπουργείο Παιδείας και θα πιέσει με όσες δυνατότητες διαθέτει για την υλοποίηση των αιτημάτων των μαθητών.

Σε ότι αφορά τα ζητήματα που τέθηκαν από τους μαθητές και αφορούν την καθημερινότητα των σχολείων η οποία είναι ευθύνη του Δήμου, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθούν άμεσα οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

Στη συνέχεα ο Γρηγόρης Κατωπόδης μετέβη στην είσοδο του Δημαρχείου, όπου και μίλησε με τους μαθητές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.