Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα για το 4ο Νηπιαγωγείο & 4ο Δημοτικό Σχολείο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα, σε ανακοίνωση σχετικά με το 4ο Νηπιαγωγείο & 4ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα («Χαραλαμπόπουλου»), αναφέρει:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα αποφάσισε την Τετάρτη 19/1, κατά πλειοψηφία, τη μεταστέγαση του 4ου Νηπιαγωγείου Βύρωνα, η οποία αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την έγκριση της μελέτης του νέου κτηρίου του 4ου Δημοτικού και την έναρξη των εργασιών ανέγερσής του.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παραβρέθηκαν ο διευθυντής του 4ου Δημοτικού κ. Φουρνόδαυλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Πέτσιος, οι οποίοι τάχτηκαν υπέρ της μεταστέγασης του 4ου Νηπιαγωγείου, προκειμένου να ξεκινήσει επιτέλους η ανέγερση του κτηρίου του 4ου δημοτικού. Τόνισαν δε τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά γονείς και μαθητές του 4ου δημοτικού λόγω της μετακίνησης των μαθητών από και προς τον Καρέα, όπου προσωρινά στεγάζεται το 4ο δημοτικό σχολείο.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα ανέδειξε τις υπάρχουσες ευθύνες της δημοτικής αρχής για τις μέχρι σήμερα καθυστερήσεις στη δρομολόγηση των αναγκαίων λύσεων.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα υπερψήφισε την πρόταση μεταστέγασης του Νηπιαγωγείου, με την οποία άλλωστε ουδείς διαφωνεί, προκειμένου να κατασκευαστεί το νέο σχολείο, αφού πρώτα ζήτησε και απέσπασε τις παρακάτω τρεις ρητές δεσμεύσεις του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής:

Δέσμευση πρώτη: Να βρεθεί άμεσα κατάλληλος χώρος για μίσθωση προκειμένου να στεγαστούν τα νήπια του 4ου νηπιαγωγείου από τον Σεπτέμβρη του 2022.

Δέσμευση δεύτερη: Να προχωρήσει εντός τριμήνου η απαλλοτρίωση του ακινήτου επί της οδού Κολοκοτρώνη & Νεαπόλεως για την ανέγερση νέου κτηρίου που θα στεγάσει το 4ο Νηπιαγωγείο.

Δέσμευση τρίτη: Να εξασφαλιστεί η αναγκαία χρηματοδότηση για την ανέγερση του νέου κτηρίου του 4ου δημοτικού εντός του πρώτου 6μήνου του 2022.

Αναμένουμε την υλοποίηση των παραπάνω δεσμεύσεων, που θα δώσει λύση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μαθητές, γονείς & εκπαιδευτικοί του 4ου δημοτικού σχολείου. Είμαστε καθημερινά παρόντες και προσπαθούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες προς το σύνολο της σχολικής κοινότητας στην κοινή προσπάθεια της δημιουργίας σχολικών κτηρίων και συνθηκών αντάξιων των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του μόχθου των γονέων της πόλης μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.