Η «Νέα Εποχή Βύρωνα» για την κακοκαιρία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με Δελτίο Τύπου η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ»  αναφέρει:

26/01/2022

Από τις 24/01/22 το μεσημέρι που ξεκίνησε το φαινόμενο «ΕΛΠΙΣ», είμαστε μάρτυρες δυσλειτουργιών στην πολιτική προστασία του δήμου μας παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εθελοντών και των εργαζομένων στον τομέα.. Μέχρι και σήμερα πολίτες από όλες τις γειτονιές απευθύνονται σε εμάς ως σανίδα σωτηρίας για να μεσολαβήσουμε στον Δήμαρχο για να στείλει ένα εκχιονιστικό έστω και μικρού τύπου (bobcat). Ήρθαμε σε επικοινωνία που απέβη άκαρπη ως φάνηκε γιατί ακόμα μέχρι σήμερα τα παράπονα μας  κατακλύζουν.

Το Δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής μεταξύ άλλων έλεγε και το εξής «……Τα προβλήματα μας όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Το κλείσιμο της Αττικής Οδού δεν μας επέτρεψε να παραλάβουμε έγκαιρα 30, ακόμα, τόνους αλάτι που αγοράσαμε και είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσουμε τον παγετό στους δρόμους. Ούτε φυσικά να παραλάβουμε περισσότερο αλάτι -που ζητήσαμε- από την Περιφέρεια.»

Όπως βλέπετε φταίει η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, φταίει η περιφέρεια , φταίει το κράτος, πουθενά ο δήμαρχος.

Κύριοι της δημοτικής αρχής ιδρύσατε ειδική επιτροπή για τέτοια φαινόμενα την οποία διαχειρίζεστε εσείς και από την αντιπολίτευση μετέχει ένας εκπρόσωπος από την ελάσσονα αντιπολίτευση.. Δεν ξέρω πόσες φορές έχετε συνεδριάσει. Εκείνο που ξέρω είναι πώς o σχεδιασμός είναι μηδέν. Το σχέδιο « ΒΟΡΕΑΣ» το πήρε ο Βοριάς και από «ΕΛΠΙΔΑ» μας γέμισε απελπισία. Θέλουμε να μάθουμε πόσες φορές συνεδρίασε το συντονιστικό και τι αποφασίστηκε. Αν ο προιστάμενος του προγράμματος έδωσε τις κατάλληλες εντολές και που δεν εισακούστηκε. Ενημέρωση των πολιτών για το δικαιολογητικό που εκδίδεται για την δουλειά τους και από πού το παραλαμβάνουν. Τι θα γίνει με τα σχολεία μας και για τους εμβολιασμούς που ακυρώθηκαν από το Κ.Υ., τι θα γίνει με την δημοτική συγκοινωνία. Επαρκούν τα μέσα που έχουμε;

Και όλα αυτά γιατί περιμένουμε και άλλο κύμα κακοκαιρίας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.