Ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με το Γ.Ν.Α. «ΣΩΤΗΡΙΑ», θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη (9/2) και ώρες 9:00–14:00, στο Κ.Α.Π.Η Αγίας ΤριάδαςΒουτζά 73 & Φλέμινγκ (Εντευκτήριο Προσκόπων), για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών και πολιτών.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται με τηλεφωνικά ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι αιμοδότες μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα τηλέφωνα 210-7651583 και 210-7652588, καθημερινά (9:00-14:00).

Για την διεξαγωγή της αιμοδοσίας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.

Οι εθελοντές αιμοδότες που έχουν λάβει μέρος στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών μπορούν να αιμοδοτήσουν εφόσον αισθάνονται καλά, ενώ στην περίπτωση που μετά τον εμβολιασμό παρουσιαστούν τυχόν αντιδράσεις, μπορούν να προσφέρουν αίμα, 7 ημέρες μετά την πάροδο των συμπτωμάτων.

Για να δώσεις αίμα χρειάζεται:
–  Να είσαι 18-65 ετών.
–  Να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα 3-4 ώρες πριν την αιμοδοσία.
–  Να έχεις πιει 2-3 ποτήρια νερό ή χυμό.
–  Να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες.
–  Να αναφέρεις τυχόν ασθένειες και φάρμακα που λαμβάνεις στο γιατρό της αιμοδοσίας.
–  Εάν έχεις κάνει τατουάζ να έχουν παρέλθει 6 μήνες.

Εξαιτίας της επιδημίας COVID-19, δυστυχώς έχουν μειωθεί σημαντικά τα αποθέματα αίματος στη χώρα μας, ενώ οι ανάγκες αυξάνονται, γεγονός που κάνει επιτακτική την ανάγκη για υψηλότερη συμμετοχή στις αιμοδοσίες από την πλευρά των πολιτών.

Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε πως η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μία σπουδαία πράξη προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας, η οποία μπορεί να “σώσει” τις ζωές πολλών παιδιών και ενηλίκων. Ο Δήμος Βύρωνα ενθαρρύνει όλους τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 9/2, με το εξής μήνυμα:

ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ – ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

Πηγή: otavoice.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.