Τις τελευταίες μέρες προκλήθηκε μεγάλος ντόρος στα social media σχετικά με το αναχρονιστικό και σκοταδιστικό πρόγραμμα, «Σεξουαλικότητα – Γονιμότητα – Γονεϊκότητα, μια αδιαχώριστη ενότητα» που δημιουργήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής και ήταν να παρουσιαστεί στα σχολεία της χώρος.

Ο σάλος που δημιουργήθηκε ήταν τέτοιος που ανάγκασε το Υπουργείο Παιδείας να το αποσύρει, όμως η Νίκη Κεραμέως στην δήλωσή της για την απόφαση αυτή, μεταξύ άλλων είχε πει: «Αυτό όμως που πρέπει επίσης να διερευνηθεί είναι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα καταγγέλλει το πρόγραμμα της εταιρείας αυτής, επί της διακυβέρνησής του την χρηματοδοτούσε με ποσά άνω των 100.000 ευρώ…».

Μάλιστα τον ισχυρισμό της αυτό, τον επανέλαβε και προχθές στην Βουλή, λέγοντας: «Και μία τελευταία κουβέντα όμως, κύριε Τσακαλώτο, για την εταιρεία αυτή. Κοιτάξτε λίγο τι εκταμιεύσεις έχετε κάνει εσείς για την εταιρεία αυτή».

Τι πραγματικά όμως ισχύει

Τα Ellinika Hoaxes με δημοσίευμά τους, την Δευτέρα το μεσημέρι διέψευσαν την Υπουργό Παιδείας, αναφέροντας: «Επικοινωνήσαμε με το γραφείο τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να μας δώσει διευκρινήσεις αναφορικά με τα έργα για τα οποία υποστηρίζουν ότι έλαβε χρηματοδότηση η εν λόγω εταιρεία την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Μας ενημέρωσαν ότι πρόκειται για δύο έργα, ένα στην Περιφέρεια Αττικής και ένα στο Δήμο Γλυφάδας, για τα οποία αναρτήθηκαν αποφάσεις το 2017 στη Διαύγεια.

Τα έγγραφα, όμως, στα οποία μας παρέπεμψε το Υπουργείο κι ανέφερε ότι αποδεικνύουν τα λεγόμενά τους, δεν αποτελούν αποφάσεις χρηματοδότησης, αλλά αποφάσεις “Ολοκλήρωσης Πράξης” σε προγράμματα που είχαν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2007-2013. Αποτελούν, δηλαδή, διαπιστωτικές διοικητικές πράξεις που επικυρώνουν ότι τα προγράμματα ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και στις οποίες αναγράφεται το τελικό ποσό που έλαβε ο φορέας υλοποίησής τους.
Συγκεκριμένα, η πρώτη “Ολοκλήρωση Πράξης” με ημερομηνία 20/3/2017 αφορά το πρόγραμμα με τίτλο “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ“.
Πρόκειται για πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας το οποίο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2007-2013 τον Ιούλιο του 2012, σύμφωνα με την απόφαση (Ένταξη της Πράξης) που υπάρχει στη Διαύγεια. Το πρόγραμμα αφορούσε την απασχόληση 33 ατόμων στον Πειραιά και ο αρχικός του προϋπολογισμός ήταν 107,971.88 ευρώ. Στην ιστοσελίδα 2013.anaptyxi.gov.gr, πληροφορούμαστε ότι σε αυτό απασχολήθηκαν 18 άτομα στο Δήμο Πειραιά και 15 άτομα στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε το 2013 και το συνολικό ποσό που έλαβε ο φορέας ήταν 101,745.17 ευρώ.

Το δεύτερο έγγραφο που μας απέστειλαν αφορά την “Ολοκλήρωση Πράξης” που εκδόθηκε στις 21/3/2017 για το πρόγραμμα με τίτλο “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- «Υγεία, Πρόληψη για την Γέννηση Υγιών Παιδιών – με τη Δημιουργία Προσωπικού, που θα παρέχει Συμβουλευτική ζευγαριών και υποψηφίων γονέων στο Δήμους Γλυφάδας»“.

Κι αυτό το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2007-2013 με την “Ένταξη της Πράξης” να έχει εκδοθεί στις 30/7/2012. Πρόκειται για την έγκριση ποσού ύψους 49,078.13 ευρώ για την απασχόληση 15 ατόμων στο Δήμο Γλυφάδας, το οποίο και έλαβε. Στο διαδίκτυο εντοπίσαμε την ανακοίνωση που έβγαλε η Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής τον Ιούλιο του 2012 για την πρόσληψη ατόμων. Σε αυτήν αναγράφεται ότι όσοι επιλεχθούν θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα για 5 μήνες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις 23/12/2013 οι “Εντάξεις Πράξεων” ενός αριθμού προσκλήσεων μεταφέρθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-2013». Η μεταφορά αυτή είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή του κωδικού που έχουν τα έργα στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ). Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται η πρόσκληση με κωδικό 37 στην οποία κατατάσσονται και τα έργα για τα οποία χρηματοδοτήθηκε η Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής. Συγκεκριμένα, στο έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια (σελίδα 49) αναφέρεται ότι ο νέος κωδικός ΟΠΣ του έργου στην Περιφέρεια Αττικής (Πειραιά) είναι ο 465288 (παλιός ΟΠΣ 376837) και ο νέος κωδικός ΟΠΣ του έργου που υλοποιήθηκε στο Δήμο Γλυφάδας είναι 465325 (παλιός ΟΠΣ 376562). Αυτός είναι και ο λόγος που εντοπίζεται διαφορετικός κωδικός ΟΠΣ στα έγγραφα που αφορούν την “Ένταξη της Πράξης” και την “Ολοκλήρωση Πράξης”.

Και τις δύο “Αποφάσεις Ολοκλήρωσης Πράξης” που μας έστειλε το Υπουργείο είχε υπογράψει ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, Γιώργος Ιωαννίδης. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Ιωαννίδη μας ενημέρωσε ότι τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν διαπιστωτικές διοικητικές πράξεις που επιβεβαιώνουν ότι τα προγράμματα υλοποιήθηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και ότι ο κύκλος τους έχει ολοκληρωθεί. Τα προγράμματα εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2007-2013 και οι αποφάσεις για τη χρηματοδότηση τους από αυτό (Ένταξη της Πράξης) πάρθηκαν πριν από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Ιωαννίδης έκανε δημόσια τοποθέτηση για το ζήτημα με δημοσίευση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Τα Ellinika Hoaxes επικοινώνησαν τηλεφωνικά και με την Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Αγωγής, κ. Ιωάννα Μαρή. Η κ. Μαρή δήλωσε ότι τα υπό εξέταση έγγραφα αφορούν δύο προγράμματα που υλοποιήθηκαν το 2013, οι συμμετέχοντες των οποίων πληρώθηκαν λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωσή τους. Μας διαβεβαίωσε ότι δεν συμμετείχαν σε άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα μετά το 2013. Επίσης, τόνισε ότι δεν απευθύνθηκε σε κάποιο Υπουργείο για χρηματοδότηση την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη μας δήλωσε τα ακόλουθα αναφορικά με το πρόγραμμα που εγκρίθηκε από το ΙΕΠ: “Όταν επί Νέας Δημοκρατίας απευθύνθηκα στο Υπουργείο Παιδείας, η κ. Κεραμέως με παρέπεμψε στην κ. Ζαχαράκη, η οποία με ξέρει πολύ καλά. Η Ζαχαράκη αγάπησε πολύ το θέμα της προγεννητικής αγωγής και το θεώρησε πολύ ωφέλιμο για τα παιδιά. Αφού συντάξαμε το πρόγραμμα, το στείλαμε στο Υπουργείο Παιδείας, το οποίο το έστειλε στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής για γνωμοδότηση. Το ΙΕΠ έκανε θετική γνωμοδότηση, το έστειλε πίσω στο Υπουργείο Παιδείας, το ενέκρινε και προχώρησε η πράξη έγκρισης. Αυτό έγινε για το εκπαιδευτικό έτος 2020-21. Το ίδιο έγινε και την επόμενη χρονιά 2021-22. Χρήματα γι’ αυτό το έργο δεν πήραμε. Τα μόνα προγράμματα που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ ήταν δυο, το 2012, και η εκταμίευση έγινε τότε.”

Συμπέρασμα: Ο ισχυρισμός της Υπουργού Παιδείας, ότι η Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής χρηματοδοτήθηκε με ποσά άνω των 100,000 ευρώ την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η κ. Κεραμέως χρησιμοποιεί για την υποστήριξη των δηλώσεών της αποφάσεις “Ολοκλήρωσης Πράξης”, δηλαδή διαπιστωτικές διοικητικές πράξεις που επικυρώνουν ότι τα προγράμματα ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι αποφάσεις “Ένταξης της Πράξης”, δηλαδή οι αποφάσεις να λάβει η Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής τα χρήματα για τα συγκεκριμένα έργα εκδόθηκαν τον Ιούλιο του 2012, όταν την κυβέρνηση είχε αναλάβει ο συνασπισμός ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά».

Πηγή: gazzetta.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.