Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Αγγέλη.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα εξέδωσε Δελτίο Τύπου:

Την Πέμπτη 3-2 έγινε συνάντηση του Σωματείου μας με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Αγγέλη.

Κυρίαρχα θέματα της συνάντησης ήταν:

  1. Η υπολειτουργία των υπηρεσιών λόγω έλλειψης προσωπικού, η αποδυνάμωση αρκετών τομέων της καθαριότητας και του πρασίνου, η διαχείριση του προσωπικού στην καθαριότητα, η όλο και περισσότερη επιβολή ιδιωτικών εταιρειών στην βασική λειτουργία του δήμου. Η απάντηση της Διοίκησης ήταν ότι αυτή η κατάσταση υπήρχε και πριν την σημερινή διοίκηση, έχουν γίνει βήματα, αρκέστηκε τέλος  στην απόδοση ευθυνών στην πολιτική της κυβέρνησης που δεν τους επιτρέπει να κάνουν προσλήψεις και το ότι θα υπάρχουν συμβάσεις με εργολάβους όπου είναι αναγκαίο.
  2. Κατασκευή ή ανακαίνιση αποδυτηρίων με φωριαμούς και πλυντήρια ξεχωριστά για γυναίκες και άνδρες που να καλύπτουν το σύνολο των εργαζομένων.

Θα κατασκευαστούν 20 αποδυτήρια για άνδρες και 20 για γυναίκες πάνω από το γραφείο κίνησης. Το σωματείο αντέτεινε ότι δεν θα πρέπει να χαλάσουν τις έτοιμες υποδομές που βρίσκονται δίπλα στο γραφείο κίνησης και να χρησιμοποιηθούν για τις συναδέλφισσες και ο επάνω όροφος για τους άνδρες έτσι ώστε να είναι επαρκείς οι υποδομές.

Ο κ. Αγγέλης μας απάντησε ότι σε αυτόν τον χώρο θα γίνουν γραφεία .Αυτή είναι η απόφαση και δεν αλλάζει!!!

  1. Διαχείριση της κακοκαιρίας , έλλειψη μηχανολογικού εξοπλισμού και εξειδικευμένου προσωπικού. Δύο εργατικά ατυχήματα  που είναι αποτέλεσμα της εντατικοποίησης της δουλειάς και του ακατάλληλου μηχανολογικού εξοπλισμού και εργαλείων.
  2. Η Καταβολή σε χρήμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) στους συναδέλφους μας για το  2018 όπως επίσης και τα γάλατα του 2011.

Ένα θέμα που χρονίζει και παρότι τα έγγραφα και τις παραστάσεις του Σωματείου μας για άλλη μια φορά δεν υπήρξε δέσμευση για να λυθεί το δίκαιο αίτημα μας αποδίδοντας τις ευθύνες στο υπουργείο. Την ίδια στιγμή σε πάρα πολλούς δήμους έχει λυθεί το θέμα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη η εκάστοτε διοίκηση.

Πρέπει επίσης να δημιουργηθεί ένα απόθεμα στα ΜΑΠ έτσι ώστε να καλύπτονται ανάγκες σε περίπτωση φθοράς.

  1. Στο ζήτημα που θέσαμε για τις αλλαγές στο  οργανισμό της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει ακόμη καμία απόφαση.
  2. Για την πορεία του αιτήματός μας για την διενέργεια προληπτικών εξετάσεων σε όλους τους εργαζομένους που δικαιούνται Μ.Α.Π., κάτι που αποτελεί υποχρέωση της διοίκησης βάσει νόμου, μας είπε ότι έχει δρομολογηθεί και θα υπάρχει ενημέρωση παρότι δεν έχει αυτός την ευθύνη.
  3. Όσο αναφορά την εύρυθμη λειτουργία του κυλικείου καθαριότητας  μας είπε ότι δεν είναι ενήμερος για τις δεσμεύσεις του Δημάρχου και μας υπέδειξε να συμβάλουμε και εμείς!!!
  4. Έχουμε ζητήσει τέλος από το καλοκαίρι, να μας κοινοποιηθεί η έκθεση του Τεχνικού Ασφαλείας για τις υποδομές του Δήμου και τα προβλήματα που υπάρχουν κάτι που έως σήμερα δεν έχει γίνει.

Η αποποίηση ευθυνών από μεριάς της Δημοτικής αρχής για την δρομολόγηση των αιτημάτων μας δείχνει ότι τα προβλήματα των εργαζομένων δεν βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής της. Ότι το κόστος μπαίνει πάνω από τα δικαιώματα των εργαζόμενων.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι η κυβέρνηση και οι δημοτικές αρχές εφαρμόζουν από κοινού μια πολιτική που στόχο έχει αφενός μεν το χτύπημα κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των εργαζομένων και αφετέρου τη διεύρυνση της επιχειρηματικής λειτουργίας των δήμων.

Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή και την κυβέρνηση :

  1. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
  2. Να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος.
  3. Να σταματήσουν οι αναθέσεις και οι συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρείες σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου (πράσινο-καθαριότητα κ.α ).
  4. Καμία ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του Δήμου .
  5. Να γίνουν άμεσα οι προληπτικές εξετάσεις σε όλους τους εργαζομένους έτσι όπως ορίζει ο νόμος.
  6. Να δοθούν τα Μ.Α.Π. παρελθόντων ετών σε όλους τους δικαιούχους.
  7. Να δημιουργηθούν ξεχωριστά και επαρκή αποδυτήρια για όλους τους συναδέλφους συναδέλφισσες .

Δ.Σ.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.