Στα κάγκελα βρίσκονται πολλοί δήμαρχοι σε όλη τη χώρα με εταιρείες ενέργειας οι οποίες δεν αποδίδουν τα δημοτικά τέλη που εισπράττουν μέσω των λογαριασμών ρεύματος, στους δήμους.

Το θέμα τέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ από τον α’ αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και δήμαρχο Αμπελοκήπων -Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος κατονόμασε, μάλιστα, σε συγκεκριμένες εταιρείες (ΗΡΩΝ και WATT AND WOLT), αποκαλύπτοντας ότι ο δήμος του έχει στείλει σχετικό εξώδικο στην πρώτη από αυτές.

Εξώδικο

Όπως αναφέρεται στο εξώδικο της «ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΕ» που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, ενώ με βάση το άρθρο 43, παρ. 1β του νόμου 3979/2011 ορίζει ότι τα δημοτικά τέλη «αποδίδονται στο δικαιούχο δήμο, βάσει σχετικής εκκαθαριστικής κατάστασης εντός του δεύτερου μήνα από τη λήξη του μήνα, στον οποίο λογιστικώς ανήκουν οι λογαριασμοί», η συγκεκριμένη εταιρεία επανειλημμένως δεν έχει τηρήσει τις υποχρεώσεις της και δεν έχει αποδώσει έγκαιρα τα οφειλόμενα ποσά προς το δήμο Αμπελοκήπων -Μενεμένης.

Για το λόγο αυτό ο δήμος καλεί την εταιρεία να αποδώσει εντός δεκαημέρου τα οφειλόμενα ποσά, αλλιώς απειλεί ότι θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον της εταιρείας για τη διαφύλαξη των έννομων συμφερόντων του δήμου.

Υπεξαίρεση

Να σημειωθεί ότι κατά την σχετική εισήγησή του στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, ο κ. Κυρίζογλου ζήτησε να συνταχθεί από τους νομικούς συμβούλους της Κεντρικής Ένωσης Δήμων σχέδιο αγωγής και μήνυσης κατά των εταιρειών, προκειμένου να χρησιμοποιείται από τους δήμους, θέμα για το οποίο θα ληφθεί απόφαση σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

«Όταν οι εταιρείες δεν αποδίδουν στους δήμους τα χρήματα από τους λογαριασμούς μέσα στην προθεσμία που ορίζεται, τότε διαπράττουν το Ποινικό αδίκημα υπεξαίρεσης», κατέληξε ο α’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.