Λίγες μέρες μετά την ίδρυση της μεγαλύτερης νεολαιίστικης οργάνωσης της χώρας, της Ενιαίας Πανελλαδικής Οργάνωσης Νέων ή ΕΠΟΝ, που έγινε στις 23 Φεβρουαρίου 1943, σε ένα μικρό σπίτι, στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας 3 στους Αμπελόκηπους, την 1η Μαρτίου 1943, ιδρύεται, σ’ ένα διώροφο προσφυγικό σπιτάκι στην οδό Μ. Ασίας 32, η ΕΠΟΝ ΒΥΡΩΝΑ.

Παρόντες στην ιδρυτική της συνέλευση από το κεντρικό συμβούλιο ήταν ο Σταύρος Ζορμπαλάς (ο πατέρας της τραγουδίστριας Μαργαρίτας Ζορμπαλά), ο Τάσος ή Νίκος Καρράς που είχε το παρατσούκλι «Κεφάλας», η Μαίρη και ο Απόστολος.

Α΄ Γραμματέας εκλέχτηκε ο Νίκος Περογιαννάκης, Β΄ Γραμματέας ο Στέφανος Καραγιάννης, Οργανωτικός Γραμματέας Βύρωνα-Κοπανά ο Αλέκος Αυλωνίτης. Βοηθός του ο Βασίλης Νασίδης και ο Χάρης Γάκης. Για τη Φρυγία ο Παύλος Λαγός, τη Ν. Ελβετία ο Τάκης Περτσεμλής και τη Νεράϊδα ο Ανας. Νόμπελης με βοηθό τον Χρήστο Μελεμενλή.  Αντιπρόσωπος στον ΕΛΛΑΣ ο Μάνος Ιωαννίδης με βοηθό τον Γιάννη Μόσχοβα και στο ΕΑΜ ο Μανώλης Ναυπλιώτης, με βοηθό τον Στάμο Χατζόγλου. Η περαιτέρω στελέχωση των οργανώσεων αυτών στον Βύρωνα υπήρξε ραγδαία.

Πηγή: vironasipolimas

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.