Οι selfies έχουν σκοτώσει σχεδόν 400 ανθρώπους από το 2008

Μία ισπανική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Travel Medicine, αποκαλύπτει πως από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν σκοτωθεί συνολικά 379 άτομα ενώ έβγαζαν selfies.

Στην ίδια έρευνα αποκαλύπτεται ότι ο ένας στους τρεις ήταν ταξιδιώτης. Μάλιστα η μελέτη δείχνει πως από τις αρχές του 2021 έχουν σημειωθεί 31 θανατηφόρα ατυχήματα αυτού του τύπου, σημειώνοντας έτσι μία σαφή ανοδική τάση του φαινομένου.

Οι 216 θάνατοι από τους 379 οφείλεται σε πτώσεις, ενώ άλλες κύριες αιτίες θανάτου είναι τα μεταφορικά μέσα, δυστύχημα με αυτοκίνητο, τραίνο ακόμη και οι πνιγμοί. Πιο σπάνιους τραυματισμούς συναντάμε ατυχήματα από  πυροβόλα όπλα ως τώρα είναι 24, ηλεκτροπληξίες και τέλος 17 θανατηφόροι τραυματισμοί οφείλονται σε περιστατικά που σχετίζονται με επιθέσεις από άγρια ζώα .

Η Ινδία έχει τα πρωτεία στους θανάτους φτάνοντας τους 100 και ακολουθούν οι ΗΠΑ με 39 και η Ρωσία με 33.

Τα στοιχεία για την Ινδία εξηγούνται από το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στη χώρα φωτογραφίζονται βγάζοντας το σώμα τους έξω από το παράθυρο ή την πόρτα τραίνων.

Οι νέοι είναι αυτοί που είναι πιο επιρρεπείς στις ριψοκίνδυνες selfies, με τη μέση ηλικία των θυμάτων να είναι μόλις 24 ετών, ενώ το 41% του συνόλου είναι νέοι κάτω των 19 ετών.

Πηγή: all.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.