Ρένα Δούρου: Αντισυνταγματικές με βούλα του ΣτΕ οι αποφάσεις των δήθεν “αρίστων” της Κυβέρνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αντισυνταγματικές έκρινε το  Γ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, μέσω του λεγόμενων “νόμων Θεοδωρικάκου” το 2019,  για μεταφορά σοβαρών αρμοδιοτήτων  από τα Περιφερειακά και Δημοτικά συμβούλια στις Οικονομικές Επιτροπές και στις διάφορες Επιτροπές καθώς και τη  συγκρότηση των Επιτροπών αυτών, με δοτές πλειοψηφίες 3/5 υπέρ των Παρατάξεων των Περιφερειαρχών και των Δημάρχων. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, ωστόσο η απόφαση του Τμήματος αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις πολιτικές της για την υποβάθμιση και την απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του Γ’ Τμήματος, οι επίμαχες διατάξεις των Ν. 4623/2019 και 4625/2019 «παραβιάζουν τα δικαιώματα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, καθώς και τις αρχές της ελεύθερης και ανόθευτης εκδήλωσης της λαϊκής θέλησης, ως έκφρασης της αρχής της λαϊκής κυριαρχίας και της ισότητας των όρων του εκλογικού ανταγωνισμού».

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όσες Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές αποτελούσαν μειοψηφία στα αντίστοιχα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια βάσει των αποτελεσμάτων των εκλογών του Μαΐου του 2019, με τους Νόμους της Ν.Δ. απέκτησαν πλειοψηφία στις Οικονομικές Επιτροπές και στις άλλες Επιτροπές. Γεγονός που συνεπάγεται την καταπάτηση κάθε έννοια σεβασμού της λαϊκής ετυμηγορίας και δημοκρατίας, μαρτυρώντας ότι η Κυβέρνηση βάζει τις μικροκομματικές σκοπιμότητες πάνω από τις δημοκρατικές διαδικασίες. Πάνω από την βούληση των πολιτών.

Άραγε ο λαλίστατος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, που όλο το προηγούμενο διάστημα στρεφόταν με δριμύτητα κατά της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που νομοθέτησε την απλή αναλογική, θα απολογηθεί για την μέχρι τώρα στάση και τις δηλώσεις του, μετά την απόφαση του Γ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας που κρίνει αντισυνταγματικές διατάξεις  που νομοθέτησε η πολιτικά ομογάλακτη του Κυβέρνηση της Ν.Δ.;

Η μέχρι σήμερα στάση του, με την απαξίωση της δημοκρατικής λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, προδικάζει αρνητικά. Τόσο ο κ. Πρωθυπουργός όσο και ο κ. Περιφερειάρχης μοιράζονται την ίδια απέχθεια προς τη Δημοκρατία, την απλή αναλογική και μια Τοπική Αυτοδιοίκηση στην οποία πρέπει να αποτυπώνεται πιστά η εκλογική βούληση των πολιτών.

Το Γραφείο Τύπου, 07 / 04 / 22

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.