Η κίνηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής να μπολιάσει τις νεραντζιές στους δρόμους για να δώσουν δωρεάν λεμόνια στον κόσμο έγινε «viral» και οι υπηρεσίες πολλών δήμων δέχτηκαν ανάλογες προτάσεις και «πιέσεις» από κατοίκους.

Ωστόσο, η Διεύθυνση Πάρκων και Κηποτεχνίας του Δήμου Κορυδαλλού σε ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του Δήμου στο facebook, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας τα εξής:

“Σχετικά με τον εμβολιασμό δέντρων επί των πεζοδρομίων και συγκεκριμένα για την αλλαγή του είδους από νεραντζιά σε λεμονιά, οι γεωπόνοι και το επιστημονικό προσωπικό της Διεύθυνσης Πάρκων και Κηποτεχνίας του Δήμου Κορυδαλλού ενημερώνουν τους δημότες τα εξής:

– Σκοπός των αστικών δεντροστοιχιών είναι να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των κατοίκων, προσφέροντας οξυγόνο, που τόσο έχουμε ανάγκη οι κάτοικοι της Αττικής. Ο εμβολιασμός λεμονιάς πάνω σε νεραντζιά αντενδείκνυται διότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό αποτυχίας, με αποτέλεσμα το δέντρο να ξεραίνεται. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση μαζικών εμβολιασμών, η πόλη μας κινδυνεύει να μείνει χωρίς πράσινο. Εξάλλου, πριν από λίγα χρόνια, ο Δήμος μας προχώρησε σε πιλοτικό εμβολιασμό νεραντζιών σε πάρκο, χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

– Ο Κορυδαλλός έχει την τύχη να στολίζεται από 13.250 νεραντζιές, που σκορπίζουν το άρωμα τους σε δρόμους και παρτέρια, βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής μας στο επιβαρυμένο περιβάλλον της μεγαλούπολης.

– Η νεραντζιά ενδείκνυται για δεντροστοιχίες πόλης. Ζει περισσότερο από όλα τα εσπεριδοειδή. Το πλούσιο φύλλωμα της απορροφά τις μεγαλύτερες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα, συμβάλλοντας στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

-Είναι το πιο ανθεκτικό σε ασθένειες ανθεκτικό εσπεριδοειδές δέντρο. Αντέχει σε δυσμενείς συνθήκες, στην έλλειψη νερού και δεν χρειάζεται λίπασμα. Έχει μαλακά αγκάθια, ενώ η κόμη της είναι σχετικά μορφοποιημένη και δεν παρουσιάζει την άναρχη ανάπτυξη των άλλων εσπεριδοειδών και ειδικά της λεμονιάς.

– Η λεμονιά δεν είναι κατάλληλη για τα πεζοδρόμια της πόλης μας, που συνήθως έχουν περιορισμένο πλάτος. Δεν αντέχει στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα σε περίπτωση πάγου, να ξεραίνεται. Έχει σκληρά και επικίνδυνα αγκάθια, γεγονός που την καθιστά επικίνδυνη για τους πεζούς. Απαιτεί συγκεκριμένες λιπάνσεις και αρκετό νερό για να αποδώσει.

– Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 5 του Κανονισμού Πρασίνου του Δήμου μας, οι αυθαίρετες ενέργειες που ζημιώνουν δέντρα που βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους και πεζοδρόμια, χαρακτηρίζονται παράνομες και οι υπεύθυνοι τιμωρούνται με πρόστιμο. Οι απόψεις και οι προτάσεις της Διεύθυνσης Πάρκων και Κηποτεχνίας του Δήμου Κορυδαλλού για το συγκεκριμένο θέμα, έχουν αποσταλεί και επιβεβαιωθεί από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας”.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.