Γράφει ο Ανδρέας Λεκατσάς

Αυτές τις ημέρες, τις εορταστικές, τις ημέρες που αρχίζουν με πένθος, με κατάνυξη και κορυφώνονται με την πανηγυρική Ανάσταση Του Κυρίου, είναι ευκαιρία για τον καθένα μας, να κάνει τη δική του ενδοσκόπηση, τη δική του αυτοκριτική, να ελευθερώσει την ψυχή του από τα δεσμά του εγωισμού και της αυταρέσκειας.

Η αλήθεια, η μοναδική αλήθεια, είναι πολλές φορές δύσκολη και πονάει, για αυτό την απαρνιόμαστε με αποστροφή, προτιμούμε το ψέμα που μας βολεύει , πρωτίστως για τα μάτια του κόσμου, και δευτερευόντως ενώπιον του καθρέφτη μας, του ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥ ΚΡΙΤΗ.

Όλοι έχουμε κάποτε στη ζωή μας προδοθεί, ίσως και παραπάνω από μια φορά, έτσι όπως πρόδωσαν και τον Ιησού Χριστό. Όλοι έχουμε σταυρωθεί για τις επιλογές μας, για όλα αυτά που πιστέψαμε και δεν άρεσαν στο πλήθος που μας καταδίκαζε κραυγάζοντας.

Κουβαλάμε όλοι στις πλάτες μας έναν Σταυρό, άλλοι μεγαλύτερο, άλλοι μικρότερο, στην απότομη ανηφόρα του προσωπικού μας Γολγοθά. Το παράλογο είναι ότι ενώ ο καθένας κουβαλάει τον δικό του Σταυρό, αντί να ενωθούμε όλοι και να δώσουμε χείρα αλληλοβοήθειας, βάλλουμε όλοι εναντίον όλων, κατηγορούμε και προσβάλλουμε αδέρφια, συνεργάτες, φίλους, συνανθρώπους. Αναρωτιέστε ποιος είναι ο νικητής; Κανείς!!! Όλοι οι πόλεμοι έχουν θύματα, όλες οι σφαίρες έχουν στόχο τον θάνατο.

Όταν όμως φτάσουμε στον πάτο, όταν ο βούρκος των ψεμάτων και της κακίας αρχίζει και μας σκεπάζει, όταν παγιδευμένοι σε εγωιστικά αδιέξοδα μετατρέπουμε την προσωπική φιλοδοξία σε καταστροφικό μίσος και βλέπουμε παντού εχθρούς, τότε…

Αναζητάμε την Ανάσταση, η οποία δεν βρίσκεται πουθενά αλλού παρά μόνο μέσα μας. Την λαχταράμε, είναι λυτρωτική, είναι η επιβεβαίωση του Αγίου θαύματος που γίνεται ξανά και ξανά.

Γι’ αυτό σας καλώ, αγαπημένοι συμπολίτες να  συγχωρήσουμε για άλλη μια φορά, να αγαπήσουμε ξανά, να πιστέψουμε στο νέο δρόμο που ανοίγει η φετινή Ανάσταση και να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω.

Ο Χριστός αναστήθηκε για εμάς, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε ξανά. Ας αντλήσουμε δύναμη από τη ζωοδόχο παρουσία του και ας αφήσουμε το Άγιο φως να λάμψει στις καρδιές μας.

ΕΙΡΗΝΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.