Με γνώμονα τη συνεχή στήριξη της Αυτοδιοίκησης και στο πλαίσιο των άμεσων κυβερνητικών παρεμβάσεων προκειμένου να μετριαστούν οι επιπτώσεις του κύματος των ανατιμήσεων λόγω της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας, υπέγραψε σήμερα την δεύτερη δόση της έκτακτης ένεσης ρευστότητας στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται:

  • Έκτακτη πρόσθετη επιχορήγηση, συνολικού ύψους 57 εκατ. ευρώ, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) προς τους δήμους όλης της χώρας.
  • Έκτακτη πρόσθετη επιχορήγηση, συνολικού ύψους 4 εκατ. ευρώ, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) προς τις περιφέρειες όλης της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη δόση, αντίστοιχου ύψους στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας, είχε δοθεί στις 17 Μαρτίου 2022, με τον προγραμματισμό για τη δεύτερη δόση να είναι έως τις αρχές Μαΐου του ίδιου έτους.

Συνολικά, σε συνέχεια της δέσμευσης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κατά τη συνεδρίαση –στις 9 Μαρτίου 2022– της κοινής προπαρασκευαστικής ομάδας εργασίας που έχει συσταθεί ανάμεσα στην ΚΕΔΕ, το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς και της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε, την ίδια ημέρα, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τους Περιφερειάρχες, η έκτακτη ενίσχυση ρευστότητας προς τους δήμους, συνολικού ύψους 114 εκατ. ευρώ, αντιστοιχεί σε μία πρόσθετη μηνιαία τακτική ΚΑΠ. Ομοίως και η έκτακτη ενίσχυση, συνολικού ύψους 8 εκατ. ευρώ, προς τις περιφέρειες της χώρας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε:

«Το είπαμε και το κάναμε. Νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, ανακοινώνουμε, σήμερα, τη δεύτερη δόση –συνολικού ύψους 61 εκατ. ευρώ– της νέας έκτακτης ένεσης ρευστότητας προς τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας, προκειμένου να ανταποκριθούν στις έκτακτες ανάγκες που προκαλεί η εισαγόμενη ενεργειακή κρίση εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, στηρίζουμε έμπρακτα την Αυτοδιοίκηση και σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία. Και συνεχίζουμε –το Υπουργείο Εσωτερικών και η Κυβέρνηση, συνολικά– να στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με γενναίες παρεμβάσεις και για όσο χρειαστεί, έως ότου αφήσουμε οριστικά πίσω μας και αυτή την κρίση».

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.