Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) με ανακοίνωση – καταγγελία κάνει λόγο ότι, η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα με δύο μέτρα και δύο σταθμά. «Ενώ αποφάσισε να καταβάλλει τη μισθοδοσία του μηνός Απριλίου στους Δημοσίους Υπαλλήλους της Κεντρικής Διοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας την Μεγάλη Πέμπτη (21 Απριλίου 2022), αντί της Τρίτης 26 Απριλίου 2022 που ήταν προγραμματισμένη, δεν έπραξε το ίδιο και για τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η δικαιολογία δε, ότι είναι τεχνικά αδύνατο να καταβληθεί την Μεγάλη Πέμπτη η μισθοδοσία και των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γιατί αρκετοί φορείς συνεργάζονται με διαφορετικά τραπεζικά ιδρύματα για τη μισθοδοσία του προσωπικού τους, εκθέτει ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση και την καθιστά υπόλογη γι’ αυτή την άνιση μεταχείριση.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι εργαζόμενοι “δεύτερης κατηγορίας” ή κατώτερου Θεού. Οφείλει η κυβέρνηση να συμπεριφέρεται σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους με τον ίδιο τρόπο και όχι να δείχνει “κοινωνική ευαισθησία” κατά το δοκούν.

Όπως λοιπόν βρίσκει τρόπους να κάνει τις περικοπές μαζικά, ανεξαρτήτου τραπεζικού ιδρύματος που καταβάλλεται η μισθοδοσία, έτσι έπρεπε να φροντίσει να μεταφέρει τη μισθοδοσία του μηνός Απριλίου την Μεγάλη Πέμπτη και για τους υπαλλήλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χωρίς αστείες δικαιολογίες και περιστροφές».

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.