Ο αγώνας για το Λόφο Κοπανά κορυφώνεται – Όλοι μαζί στον Άρειο Πάγο!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα ενημερώνει:

Η προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της περιοχής των Θεάτρων Βράχων (Λόφου Κοπανά) αποτελεί ένα ύψιστης σημασίας σκοπό για το Ελληνικό Δημόσιο και τις Δημοτικές Αρχές του Βύρωνα και της Δάφνης-Υμηττού, έναν κορυφαίο αγώνα για να προστατέψουμε μια καθαρά δημόσια έκταση από το να περάσει στα χέρια ιδιωτών. Όλοι γνωρίζουμε την αξία αυτής της περιοχής για την πόλη και τους δημότες, αλλά και την υπερτοπική της σημασία για τον πολιτισμό (με το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων»), τον αθλητισμό και την αναψυχή.

Ο δικαστικός αγώνας των δύο Δήμων έχει φτάσει πλέον στο επίπεδο του Αρείου Πάγου, καθώς την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης ενάντια στην -κατά τη γνώμη μας άδικη- απόφαση του Εφετείου που παραδίδει μια δημόσια έκταση κοινού ενδιαφέροντος στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι πολίτες να δώσουν δυναμικό παρών και να βοηθήσουν να ακουστεί η φωνή τους για να μείνει ο Λόφος Κοπανά δημόσιος, υπηρετώντας το κοινό καλό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σας καλούμε λοιπόν να παραστείτε στον Άρειο Πάγο την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 9:30 και να ενώσετε μαζί μας τη φωνή σας.

Όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.