Η «αθλητική πλευρά» του Δήμου Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Γιώργου Ζαχαρόπουλου

Ο Δήμος Βύρωνα πάντα αποτελούσε μια βαθιά αθλητική συνοικία, η οποία είναι μητέρα ιστορικών σωματείων με παρουσία στις ανώτερες κατηγορίες του ελληνικού αθλητισμού. Αξιοσημείωτο είναι πως οι ομάδες του Δήμου δεν είναι μόνο ευρέως γνωστές από τα ποδοσφαιρικά τους τμήματα. Διακρίνονται σε μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και άλλα πολλά. Μέσα στα χρόνια, ομάδες από τον Βύρωνα, όπως η Δόξα Βύρωνος και ο Αθηναϊκός, έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Η ιστορία του Βύρωνα ως μια περιοχή με έντονο το προσφυγικό στοιχείο έφερε από τις αρχές του 20ου αιώνα τον αθλητισμό στο προσκήνιο, ως τρόπο ψυχαγωγίας και μια διέξοδο από τις δυσκολίες της εποχής. Σιγά σιγά άρχισαν να δημιουργούνται και τα πρώτα αθλητικά σωματεία τα οποία έμελλε να γίνουν κομμάτι της ζωής των κατοίκων της περιοχής. Η αρχή έγινε με την ίδρυση της Δόξας Βύρωνος το 1945, έπειτα του Αθηναϊκού, ο οποίος ιδρύθηκε το 1915 στο Θησείο και μεταφέρθηκε στον Βύρωνα το 1952 μετά τη συγχώνευση του με την ΑΕ Νέας Ελβετίας. Μεταγενέστερα ήρθαν στο προσκήνιο κι άλλες ομάδες όπως ο ΑΟ Βύρωνα, ο Άρης Βύρωνα και ο νεότερος Αστέρας Βύρωνα. Η κάθε ομάδα έχει συντελέσει με τον δικό της τρόπο άλλοτε σε επαγγελματικό κι άλλοτε σε τοπικό επίπεδο.

Η περιοχή μας σε θέμα αθλητικών εγκαταστάσεων σίγουρα δεν πληροί των προϋποθέσεων, όπως στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, παρόλα αυτά διαθέτει γήπεδα και χώρους αθλητισμού για άτομα όλων των ηλικιών. Τα δύο πιο γνωστά ποδοσφαιρικά γήπεδα όπου και στεγάζονται οι τοπικές μας ομάδες είναι το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα και το γήπεδο της Εργάνης. Επιπρόσθετα, υπάρχουν κλειστά αλλά και υπαίθρια γήπεδα για μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ και μη ξεχνάμε το πολύ σημαντικό και νεόκτιστο δημοτικό κολυμβητήριο. Η γεωγραφική θέση της περιοχής μας επίσης μας δίνει το προνόμιο να βρισκόμαστε σε λίγα μόλις λεπτά στο βουνό του Υμηττού, το οποίο είναι ιδανικό για πεζοπορία, τρέξιμο ποδηλασία και κάθε είδους άσκηση δίπλα στη φύση.

Εν κατακλείδι ο δήμος Βύρωνα είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αθλητισμό. Παρέχει μια πληθώρα επιλογών για σπορ και εκγύμναση. Από τα γήπεδα μέχρι τα πάρκα και τις πλατείες, η περιοχή μας καθημερινά είναι ο χώρος εκγύμνασης πολλών ανθρώπων που έχουν ανάγκη, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, τον αθλητισμό στη δύσκολη εποχή μας. Η ενότητα αυτή θα συντονίζει όλους τους φίλους του αθλητισμού στα κύρια αθλητικά γεγονότα του Βύρωνα αλλά και τις σημαντικότερες διεθνείς εξελίξεις.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.