Τέλος, μ΄όσους χρωστούν σε Δήμους και ΔΕΥΑ. Αυτόματη δέσμευση φορολογικής ενημερότητας για οφειλή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σ΄ένα πραγματικά ψηφιακό «άλμα» , με σημαντικότατες θετικές προεκτάσεις σ΄όλο το λειτουργικό φάσμα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κυρίως σ΄ότι αφορά την ενίσχυση των οικονομικών τους και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών με ταυτόχρονη συρρίκνωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, εισέρχονται οι δήμοι.
Ήδη, όπως ενημέρωσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), το μέλος του και πρόεδρος Επιτροπής Οργάνωσης &Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της, Γιάννης Τσιάμης, έχουν «ανοίξει»50 θυρίδες ισάριθμων δήμων στο gov.gr, που αφορούν σημαντικότατους τομείς και δράσεις, όπως σχετικά με το Κτηματολόγιο ,τα εγκαταλελειμμένα οχήματα κ.α .
Οι κυριότερη όμως είναι η εξής : Η αυτόματη δέσμευση φορολογικής ενημερότητας όταν υπάρχει βεβαιωμένη οφειλή στους ΟΤΑ .
Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και δεκαετίες και το οποίο θα απέτρεπε να φθάσουν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς Δήμους , τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που είναι σήμερα .
Η εφαρμογή του μέτρου εναπόκειται ωστόσο και στην «ετοιμότητα» και βούληση του κάθε δήμου , να βεβαιώνει πάραυτα , σύμφωνα με το νόμο τις οφειλές και να μην τις αφήνει να «αιωρούνται» στο πλαίσιο κάθε λογής διαπλεκόμενων συναλλαγών .

Και κέντρο βεβαιωμένων οφειλών
Επίσης όπως ανέφερε ο κ. Τσιάμης , τους επόμενους μήνες θα λειτουργήσει και η ψηφιακή πλατφόρμα του « Κέντρου Βεβαιωμένων Οφειλών προς ΟΤΑ».
Το οποίος , πρόσθεσε , θα παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες , χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους στο ΤΑΧΙS μέσω του gov.gr, να βλέπουν –ενημερώνονται για οποιαδήποτε οφειλή τους σε οποιοδήποτε δήμο της χώρας , ανεξαρτήτως σε ποιον ανήκουν οι ίδιοι, και να την εξοφλούν πάραυτα διαδικτυακά.

Πηγή: news-ta.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.