Συγκλονιστική έρευνα για την τηλεργασία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τα δύο τρίτα των εργαζομένων μπορεί να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους και να προσπαθήσουν να βρουν καινούργια, εφόσον οι εργοδότες τους υποχρεώσουν σε φυσική παρουσία στα γραφεία, καθώς τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας περιορίζονται συνεχώς. Αυτό έδειξε παγκόσμια έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία ευρέσεως εργασίας ADP, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

Σε δείγμα 33.000 εργαζομένων σε όλο τον κόσμο

Η έρευνα διεξήχθη με την συμμετοχή περίπου 33.000 εργαζομένων από όλο τον κόσμο, προκειμένου να καταγράψει τις τάσεις που διαμορφώνονται στο προσωπικό με την πτώση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Η έρευνα έδειξε πως οι εργαζόμενοι επιθυμούν την διατήρηση της μέχρι τώρα ευελιξίας στις συνθήκες εργασίας, κάτι που επιβεβαιώνει πως η τάση της τηλεργασίας ήρθε για να… μείνει, ανεξαρτήτως της πανδημίας.

Πραγματικά, με τις επιχειρήσεις να απαιτούν την επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία και τα «σφιχτά» επίπεδα εργασίας να διατηρούν τα κενά στην αγορά εργασίας σε πολλές χώρες, όπως στις ΗΠΑ, οι εργαζόμενοι δεν δείχνουν πρόθυμοι να συναινέσουν. Μάλιστα, έως και τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσε πως θα σκεφτεί να ψάξει για άλλη δουλειά, εφόσον υποχρεωθεί να επιστρέψει στο γραφείο, χωρίς να το επιθυμεί.

Η πανδημία τους έκανε να ξανασκεφτούν τις προτεραιότητές τους

Μόλις οι μισοί εμφανίστηκαν να είναι ευχαριστημένοι ή περίπου ευχαριστημένοι με την τωρινή δουλειά τους, με αποτέλεσμα το ποσοστό όσων αναζητά ενεργά νέα δουλειά να έχει αυξηθεί στο 23% από το 15%, σε αντίστοιχη περσινή έκθεση της ADP. Κι αυτό παρά το γεγονός πως οι εργαζόμενοι διαπιστώνουν μια αύξηση της ανασφάλειας στο 36% από το 25% πέρυσι.

«Η πανδημία έκανε τους εργαζομένους να ξανασκεφτούν τις προτεραιότητες τους, οπότε πλέον είναι πιο πρόθυμοι να φύγουν (από μια θέση εργασίας), εάν οι εργοδότες δεν εκπληρώνουν τα κριτήρια τους σε μια σειρά από ζητήματα» ήταν το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει η έκθεση.

Ειδικά στις ΗΠΑ η τάση αυτή είναι πιο έντονη, καθώς οι κενές θέσεις εργασίας στην αγορά παραμένουν σε υψηλά επίπεδα ρεκόρ. Μάλιστα, η ψαλίδα μεταξύ όσων αναζητούν ενεργά δουλειά και των κενών θέσεων εργασίας έχει εκτοξεύσει στα ύψη το μισθολογικό κόστος εκτείνοντας τις πληθωριστικές πιέσεις που υποχρεώνουν την Fed να προχωρά σε δυναμική σύσφιγξη της νομισματικής της πολιτικής για να τις περιορίσει.

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.