Οι συμβάσεις, οι φασολάδες, και η αλλαγή…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του ανήσυχου Βυρωνιώτη, Ανδρέα Λεκατσά

Νάμαστε λοιπόν, 3 χρόνια μετά τις εκλογές του 2019 και την ΟΡΙΑΚΗ επικράτηση της παράταξης Κατωπόδη.

Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό κάθε αυτοδιοικητικού αλλά και κάθε δημότη είναι ο απολογισμός του έργου που παράχθηκε αυτήν την τριετία.

Η θητεία των Δημάρχων για την τρέχουσα δημοτική περίοδο επισκιάστηκε δίχως καμία αμφιβολία από την πανδημία. Αυτή όμως η δυσάρεστη πραγματικότητα, για την δική μας δημοτική αρχή, έφερε ΘΕΤΙΚΑ αποτελέσματα, αφού με την λήξη της τετραετίας το μεγαλύτερο “έργο” της θα είναι οι ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ COVID και οι προσλήψεις “ημετέρων” , με τις ευλογίες της κυβέρνησης βέβαια.

Κανένας σχεδιασμός δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι τώρα.

Η πλατεία Φατσέα προχωράει “κουτσαίνοντας”, ήδη έχει πάρει παράταση από τέλος Απριλίου σε τέλος Μαϊου (εγώ προσωπικά για τέλος Σεπτεμβρίου την βλέπω).

Μετά βίας και χωρίς κανέναν προγραμματισμό εγκρίθηκε από το δ.σ. η οικοδόμηση του νέου σχολείου στον “Χαραλαμπόπουλο”, έργο για το οποίο 4 χρόνια τώρα δεν έχει γίνει διαγωνισμός για ανάθεση.

Ηλεκτροφωτισμός, σκουπίδια, δημοτική συγκοινωνία σε ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ κατάσταση.

Το 2023 λήγει η άδεια λειτουργίας του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων και όπως δείχνει η κατάσταση θα τρέχουμε όπως πάντα τελευταία στιγμή να βρούμε λύσεις “μπαλώματος”.

Όσον αφορά το πολυδιαφημισμένο “νοικοκύρεμα” στα οικονομικά μας, 9,5 χρόνια με τους “νοικοκυραίους” το παραμύθι των “ΔΑΝΕΙΩΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ” έπαψε να έχει δράκο, (αποπληρώνονται με πλείστους όσους ευνοϊκούς όρους κατά την διάρκεια της 9ετίας), και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έπαψαν να αποτελούν άλλοθι για την έλλειψη αποδοτικότητας της δημοτικής αρχής.

Η αλληλεγγύη προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες εξαντλείται στις φασολάδες που μοιράζει καθημερινά αφειδώς η δημοτική αρχή. Η πρόνοια και η υποστήριξη στους αδύναμους συμπολίτες μας, βασικός τομέας ευθύνης της, περιορίζεται στις ευχές και στα όμορφα λόγια. Τρανταχτό παράδειγμα η πρόσφατη χιονόπτωση κατά την οποία γίναμε μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων, με το τηλεφωνικό κέντρο του δήμου ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ στις κλήσεις των δημοτών, και παγιδευμένοι δημότες να διαμαρτύρονται στα κοινωνικά δίκτυα.

Ανύπαρκτες οι διαβουλεύσεις με συλλόγους και φορείς της πόλης μας. Οι αποφάσεις παίρνονται με το “έτσι θέλω” δίχως την παραμικρή ενημέρωση, ακόμα και εν αγνοία του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο μάλιστα προσφάτως αναγκάστηκε μετά από πρόταση-ψήφισμα της παράταξης “Μαζί για τον Βύρωνα” του Μίλτου Μπαντή να υπερψηφίσει λόγω ξεκάθαρης έλλειψης εμπιστοσύνης καθαρή ΕΝΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ προς την δημοτική αρχή για τις υπερασπιστικές θέσεις μας εν όψει του δικαστηρίου για τον λόφο Κοπανά.

Οι ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας όχι μόνο δεν καλύπτονται αλλά η κατάσταση βαίνει διαρκώς προς το χειρότερο. Σύμμαχος της δημοτικής αρχής εδώ η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΤΡΑΓΙΚΗ ποιότητα ασφαλτοστρώσεων σε πολλές γειτονιές , με αμφιλεγόμενη ποιότητα και ελεγχόμενη αξιοπιστία εργολάβων συνθέτουν τον άκρως επικίνδυνο οδικό χάρτη της πόλης μας.

Η Δημοτική μας Συγκοινωνία, τα οχήματα και τα μηχανήματα έργου σε ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ κατάσταση.

Την ώρα που οι ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ σε μέγεθος γάτας έχουν γίνει μόνιμοι κάτοικοι των δρόμων του Βύρωνα μας, ειδικά όπου ανοίγονται τρύπες για έργα, ο δήμαρχος αποφάσισε ότι η προτεραιότητα μας είναι να φτιάξουμε ΜΟΥΣΕΙΟ στην πόλη μας. (Κάνοντας και τις απαραίτητες προσλήψεις, φυσικά “ημετέρων”).

Την ώρα που άλλοι δήμαρχοι διεκδικούν και ΕΚΤΑΜΙΕΥΟΥΝ κονδύλια για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών τους, στον δικό μας δήμο δεν έχει καν εκπονηθεί μια προμελέτη.

Ούτε λόγος βέβαια για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Με πολύ αγώνα και παρεμβάσεις της παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Μίλτου Μπαντή προσελήφθησαν κάποιοι ελάχιστοι σχολικοί φύλακες, την ώρα που η εγκληματικότητα φτάνει στις πόρτες μας και οι κάθε λογής αυθαιρεσίες εντός των ορίων της πόλης μας πληθαίνουν.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ ακολουθούν την παλιά καλή, δοκιμασμένη λογική. ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΩ, ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ με κύριο μέλημα την προβολή της γνωστής υποκουλτούρας για να χαϊδεύουμε αυτιά.

Μέσα σε όλο αυτό το αποτρεπτικό για έναν οικογενειάρχη πλαίσιο, πολλώ δε μάλλον για μια εργαζόμενη μητέρα, μεγαλώνουμε γενιές παιδιών εκτεθειμένων σε πολλαπλούς κινδύνους, και με έλλειψη παιδείας και καθοδήγησης. Οι κατά τα άλλα συμπαθείς συμπολίτες μας που διοικούν τον δήμο ίσως να έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι για το έργο τους.

Εμείς διαφωνούμε, έχουμε πρόταση για ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ.

Σε κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, ο λόγος θα περάσει στους πολίτες του Βύρωνα. Μέχρι τότε αξία θα έχει να παρατηρήσουμε εάν θα συνεχιστούν οι χαιρετούρες και οι χαμογελαστές φωτογραφίες αντιπολιτευόμενων συμβούλων με την ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ δημοτική αρχή.

Θα συνεχιστεί η συμπόρευση-υπερψήφιση προτάσεων του δημάρχου ο οποίος ψάχνει συνεχώς την τελευταία στιγμή για στήριξη στις αόριστες και ουτοπικές του προτάσεις;

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ; Είναι ευχαριστημένος με τις ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ και τις ΦΑΣΟΛΑΔΕΣ ο λαός του Βύρωνα ή μήπως ήρθε η ώρα να βαδίσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.